בפורום "פונדקאות". מחפשת פונדקאית, אם לא נשואה, נחמדה, אמינה ובריאה, עד גיל 37. אם ישנה בפורום הזה אותה מישהי אחת שאני חולמת לפגוש - אשמח לקבל ממנה מסר. תודה ושבת שלום, מירי
מצד שני יש לי בעייה עם הנושא הזה של פונדקאות, מה לעשות קשה לי לחשוב על אם שמתוך בחירה, הולכת בידיעה ברורה לותר על פרי ביטנה. קשה לי, אך לא שופטת. כמו שאמרתי - בהצלחה.
מה עם הקשר שנוצר בין האישה לעובר. ומה עם העובדה שהפונדקאית היא כלי, למרות שזה בהחלט רק מתוך בחירה שלה ולא ניצול. הרבה נושאים יש סביב העניין, את בטח מכירה את כולם. בכל אופן כמו שאמרתי קודם, איני שופטת.
רציתי לספר לך שאני ילדתי את בתי בגיל 39 ללא שום קשיים. ואני מכירה נשים שילדו גם לאחר גיל ה-40 בלידה טבעית ונורמאלית. לכן-הייתי מציעה לך להרחיב מעט את גיל המועמדת, כי את יכולה להיות מופתעת לטובה. לכל אשה פוטנציאלית אפשר ורצוי לערות סדרהל בדיקותצ רפואיות שיראו על מצבה הבריאותי והתאמתה לעניין. יש נשים גם בגיל 40 שמבחינה בריאותית וביולוגית גופן צעיר כשל בנות 30-35. זה גם עניין גנטי . גם אני פעם התנגדתי לנושא הפונדקאות כשהיה מדבור בתרומת ביציות, אבל כאשר הביצית היא שלך זה סיפור אחר. מה שעוד הפריע לי אז הייתה העובדה שהתברר שרופאים גנבו כמויות אדירות של ביציות מנשים, שטופלו בהפרייות מבחנה, ללא ידיעת הנשים. היו מוצאות מבטנן כמויות אדירות של ביציות, וחלקן היו נלקחות גם לתרומה.והייתה גם מסחרה בעניין הזה. אז אני מצטערת שאני מעלה כאן את הנושא הזה. אבל-לעניין שלך אני לא נכנסת, ואין צורך שתפרטי כי זה לא עניינינו. העיקר שתמצאי אם פונדקאית ושיהיה לך בהצלחה. אני חושבת שכאשר הביצית אינה של האשה, אין סיבה להקשר אל העובר,וגם אם נקשרים אליו-אפשר גם להפרד ממנו,ויש בהחלט נשים שתהיינה מוכנות ומסוגלות לעשות זאת בלי בעייה.אולי נשים שכבר ילדו מספר ילדים משלהן. בהצלחה!
קבלת פונדקאית שגילה מעל 38... כל התהליכים יכולים לקחת מס´ חודשים, לכן, אני כותבת עד 37... מסכימה שיש נשים בגיל 40+ בריאות, חזקות ובשלות, אבל במשרד הבריאות לא רוצים בעיות. תודה על התגובה. מירי