שלום, אני הבחורה שאוריאל דיברה בשמה

טל בא

New member
שלום, אני הבחורה שאוריאל דיברה בשמה

. אוריאל נסתה להשיג לי עזרה כי לא יכולתי בעצמי, היא יצרה קשר עם אחד מאנשי הפורום באופן פרטי מכיוון שתמיד אותו "כח" מנע ממני עזרה צפיתי את זה שבסופו של דבר ה"דבר הזה" יעצור אותו ולא יתן ןלו ליצור איתי קשר ולעזור לי, כשהגיע רגע האמת, אכן צדקתי. היא נתנה לו דרך התקשרות איתי, והוא נעלם. סביר להניח שזו תהיה אחת ההודעות האחרונות שבהן אנסה לבקש ממישהו עזרה. אני לא צוחקת ולא עובדת על אף אחד. המצב הפיסי כבר בנסיגה מהירה, אני לא אוכלת רק ישנה, את כל הבדיקות כבר עשו לי, בבית חולים מכל סוג כבר הייתי. אני כמובן, לא מאמינה שאף אחד כבר יעזור לי. כי ה"הוא" פשוט לא רוצה. הוא חזק מדי, אני אגיע לגיהנום לפני שמישהו יבין מה קורה לי בכלל. עד שהצלחתי להאמין שהישות הזאת קיימת, כבר היה מאוחר מדי. הוא דאג לזה שיהיה מאוחר מדי. שאהיה זחוחה ולא אשים לב ואתן תירוצים לכל דבר. אבל אני מרגישה שאני כבר חצי בעולם הבא. והוא לא הולך להיות נחמד לפי כל הסימנים המקדימים. אם יש פה מישהו שעדיין מאמין באמת, ומוכן לפחות לעשות לי איזשהו "תיקון" או גירוש, או בכלל להציל אותי אם זה אפשרי. דקה לפני שהדבר הזה גומר לי את החיים, נא ליצור איתי קשר. מובן שאני מעדיפה שאותו אחד שאוריאל דיברה איתו ידבר איתי כי הוא יודע עלי יותר וזה לא ינחת עליו, והאמנתי שהוא יותר מאמין ויותר נכון לעזור. אבל כנראה רק לכאורה. אתם החוט האחרון המקשר שלי. אם לא תעזרו לי, וזה בשיא הדחיפות, זה אולי המסר האחרון שלי לנסיון קבלת עזרה,ואולי אצטרך לקבל את זה שהוא ניצח, ואני כולי שלו. אם הגעתי לכאן, אני עדיין נלחמת בשיני. אני מקווה שתעריכו את זה למרות שאינכם מודעים לקושי, לקשיים שעברתי ושעוברת, לייאוש ולשבירה. בבקשה. עזרה. ותודה.

טל בא

New member
אני לא יכולה לאכול

הכח שלו באמת חזק, אתם פשוט לא בכוון לא משנה מה אגיד. אם הייתי יכולה להעביר לכם את ההרגשה שהקיבה שלכם סתומה, יש לכם בחילה, ואתם לא מסוגלים להכניס כלום לבטן, ואז אומרים לכם תכניסו בכח? נו באמת.. אתם חושבים שאני לא מנסה? הגוף דוחה את זה בכח. אני צריכה הגנה נגדו, ניקוי ואיטום מוחלט. זה כמו שתשוו מחשב, שנגוע בוירוסים, שאומרים לכם לנקות את הוירוסים, כשבעצם צריך לעשות לו פירמוט, ורק אז מתקינים בו את האנטי וירוסים שיעצרו פריצות מחודשות שלו. עד שלא יפעלו איתי בצורה רוחנית (מה שהישות לא רוצה שיקרה) ויגרשו ממני את הדבר הזה, אני פשוט לא אנצל. הוא מציב חומה בחיי מול כל גורם שעשוי לעזור לי, ולצערי זה כולל גם אתכם. ביקשתי עזרה מאגית, ואתם אומרים לי לאכול ולשוטט בטבע. אני בטוחה שזה מספק אותו, אבל לי זה לא עוזר.. :( אם לא אתם, למי אני כבר יכולה לפנות???

למעלה