שלום, אני הבחור החדש

gypscoun

New member
שלום, אני הבחור החדש

בעקבות הידיעות על האיחוד (שכבר בניתי על לטוס ולראות אותו) אשר כבר הספקתם ברוב חביבותכם לנפץ לי
, נזכרתי באיזו להקה שהייתה האהובה עליי ביותר במשך זמן רב, ואשר בחצי שנה האחרונה הפסקתי לשמוע אותה לטובת ג'אז. והיום, גם כג'אזיסט, אני נזכר בכך שמאז ועד היום, לא קמה להקת רוק טובה מפינק פלויד, והתאווה שלי למוזיקה שלהם חזרה. מקווה למצוא פה מקום לדיונים מעניינים, אמיר
(בטטה לקינוח)

שלום אמיר ../images/Emo24.gif

וברוך בואך לפורומנו.
אתה מוזמן לקרוא את המאמרים שכבר יש לנו (ואלו שיעלו בעתיד הקרוב), את ה"שאלות הנפוצות" ושרשורים קודמים. וכמובן, אתה מוזמן להעלות דיונים ושאלות מיוזמתך.

Elinor BC

New member
ברוך הבא אמיר../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אכן טעם טוב יש לך, גם פ"פ, וגם ג'אז
יום טוב

deePink

New member
וייי ציף

השמועות השטניות מביאות אלינו מלא חברים חדשים מה את אומרת על זה? ברוך הבא
.

יש בטח איזה פתגם בודהיסטי ../images/Emo98.gif

שרלבנטי לזה. משהו בנוסח: אין יין בלי יאנג. גם חדשות רעות הן בעצם חדשות טובות. בעצם יש פתגם יהודי: גם זה לטובה.

brotos

New member
גם לי יש פתגם.

"הכל פה זה קומבינה". בא אליי בחור, איש טוב ומשכיל, ומודיע לי בהתלהבות ש"הפינק פלויד מתאחדים!". אני כמובן גיחכתי ואמרתי לו שלא. אז מה העניין? מי עומד מאחורי ידיעות שאין להם שום בסיס? זה מרגיז ממש... [ונ.ב קצר אם פינק פלויד היו מתאחדים הייתי שוקל רבות אם ללכת למופע שלהם].

אני מניחה שהמקור הוא במפיקי הארוע

שרצו בדרך זו גם להשיג כותרות ואולי גם ללחוץ על הלהקה. הידיעה המקורית דיברה רק על "מגעים" שמתקיימים בין בוב גלדוף לארבעת חברי הלהקה. לא דובר שם על הסכמה של הלהקה להופיע. התקשורת הישראלית היא "מתלהבת", כפי שאומרים. לישראלים, כידוע, ניתן למכור כל לוקש. הם הרי לא יבדקו מה המקורות של העיתונים, נכון? הם לא יסתכלו אם "ידיעות" או "מעריב" או "וואלה" מצטטים מקורות זרים, או שכתביהם עשו בדיקה בעצמם, או אם הם מסתמכים על מקורות מהימנים, נכון? די לישראלים בקריאת הכותרת, בשביל שיאמינו. אין דבר שלא ניתן למכור להם. כן, אני צינית.

brotos

New member
ואם אפשר להתחנף קלות.

אחד הדברים שאני הכי מעריך בך זה רצינות הבדיקה שלך לכל "מקור מידע". אני חושב שזו התנהגות מופת עבורנו, הדור עם האינטרנט, ופיצוץ המידע. אז מחמאה מגיעה לך [אני, אגב, לא בודק מקורות, פשוט משום שזה נעוץ באמונת הבסיס כי קיימת אמת. אני פשוט אוהב טקסטים]. אפשר, כמובן, לרדת מהארץ. אבל קודם - צבא!

holo

New member
מי אמר שזה רק הישראלים?

אני בטוח שגם מחמוד מקזחסטן לא בודק מה המקורות של הכתבה שהוא קורא, וגם לא ג'ורג'ים וריצ'ארדים למינהם מאנגליה..

gypscoun

New member
אה אני אוסיף עוד פרט

אני גם גיטריסט מספר שנים, ואני מנגן סולויים של גילמור בכיף גדול

Numby

New member
בהחלט! ד"א, גם אני חדש!

אני לא חושב שיש כזה דבר לנגן סולואים של גילמור שלא בכיף גדול... הבנאדם גאון!

למעלה