שלום, אני זה אני, הביאוני לכאן...

שלום, אני זה אני, הביאוני לכאן...

...באונס ידידותי... נענתי ברצון...... אז ככה: לילד שלי כואבות האוזניים, כניראה מחשיפה רבה לבריכה...(לי לא) אז אישתי רקחה תרופת סבתא: שמן זית + שום, לערבב, להספיג באוזן בצמר גפן? יש כאן סבתא אולי עם רעיון יותר טוב?...........

magy

New member
היייייי נוסע..........ברוך הבא.....

אני אמנם לא סבתא...עדיין.....אבל......מה שהאלטרנטיבים מייעצים זה מה שאמרו לך.....שמן זית ושום......וזה בטח עוזר כמו שום דבר.....
אני לא אלטרנטיבית....אני קונבנציונאלית ..... שום ושמן.....נהדר במאכלים או סלטים......לא לאוזניים של ילדים.... הכי טוב........רופא.......אמיתי...... נתקלתי במשהו ביומיים האחרונים.......שמבוסס על רבנים ותפילות..... סיפרו לי שזה עזר......הציל אפילו מניתוח......במקרה הראשון אבל כאב גרון רגיל, זה לא הצליח לרפא.....במקרה השני...... רופא........אני בעד רופא........ ושמן באוזן.......מונע מהרופא לראות את הדלקת האמיתית כפי שהיא..... הרבה בריאותתתתתתתתתתתתתתתתת

ברוך הבא נוסע, האונס

היה סתם אונס או שמשכו לך באוזן ואתה רק אומר שזה הבן שלך? שום? שום? לא שמעתי על שום אבל אולי זה בגלל שאני בכלל לא סבתא

יופי לך אחותו של W , ככה עזבת...

...אותי, לבד, בודד, רגיש, פגיעה... חהחהחההחה חהחה חהח ח
נ.ב. בגלל שברחת לנו ולי אז אני מצרף באיחור רב עד בינוני: שנה טובה, גמר חתימה טובה, חג אסיף שמח...

magy

New member
נוסע, כתוב לנו ממיטב סיפוריך

גונבה לאזני שמועה שאתה אלוף בסיפורים.... לא´כפת לי שתעתיק אפילו סיפורים שכבר פורסמו.... אתה יודע מה????? נעשה עיסקה....תביא בינתיים את אלו שפורסמו כהודעה נבחרת.......... נקוב בסכום.... אפשר צ´ק דחוי????
)))))

את מתכוונת להצגה שניה/שלישית...?

...צריך לחשוב על זה......
נ.ב. אקבל מיטה חמה ומקום לישון וארוחת בוקר?

magy

New member
נוסע.......תקבל גם פיג´מה ממשי

העיקר שתכתוב לנו..... איך אתה אוהב את המצעים שלך? גם משי?? וארוחת הבוקר???? גם ממשי??????????????
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

magy

New member
שקדי, אהבתי את הרעיון

של כובש נכבש.... במלחמה שאין בה כובשים......אלא רק נכבשים..... ואין בה מפסידים....... מדביקה משהו שקיבלתי ....אחד מכל המשוהים...... החומר בנושא המלחמה הולך ומתרבה.....ומשום מה..ההומור שחור מאד.... מדובר בו כל הזמן על הפסד של בוש........ למה???????????

תודה לחנוכה גם באותה הזדמנות-אבל

לא ברחתי רק נסעתי לי הלאה כי עצרתי בתחנה לא נכונה זה קורה אפילו לאוטובוס ישן עוצר בתחנה, בודק את השלטים-נראים נכונים הרחוב -נראה רחוב מתאים ואחרי זמן מבין שהנוסעים והכרטיסן בעיקר עסוקים במשחק של ניקוב כרטיסים רבים ככל האפשר. אז מתניע הנהג ונוסע הלאה.

חהחחהח, אבל אני הוא ה"נוסע"...

...כתבת מצחיק, אבל למה לא קראת לי לבוא אחריך, אולי הגן עדן "כאן"?...

למעלה