שלום אני חברה חדשה ,

שלום אני חברה חדשה ,

אשמח להשתתף בפורום שלכם , גם אני עובדת מהבית ויש לי זמן פנוי לשמוע ולהתעניין , לקבל רעיונות ועל כוס קפה אשמח להכיר אותכן .

Natalila

New member
ברוכה הבאה

את באמת סורגת

בוקר טוב באמת סורגת ואפילו בחתימה שלי

יש לינק לאלבומים ולבלוג שלי , ואתם/ן מוזמנים /ות להיכנס ואני הייתי רוצה לשאול דווקא בענין כדורגל האם אתם בעד להשאיר את הניהול בידי ההתאחדות הזאת או להחליף אותה מייכול לענות, השאלה היא בעקבות מה ששמעתי בערוץ 10 שיחה על הבוקר?

dudusch

New member
להחליף אותה לאלתר

ולתקנן תקנון ברור להסדרת כל הנושא של ענישה, התייחסות לעבריינות אוהדים וכו'.

מעבר לזה לקבוע קודים אתיים כגון חוסר זיקה בין בעלי תפקידים בהתאחדות לבעלי שליטה / גורמים מקצועיים בקבוצות (ע"ע הלוזונים).

הוצאת תעודת יושר מהמשטרה על אי מעורבות בפלילים לנושאי תפקידים שונים בהתאחדות.

ועוד...

הבנתי מדבריך שאתה בעד זה שלהתאחדות ה

הכדורגל יהיה מנהלן ולאו דווקא עסקן שיש לו זיקה לקבוצות של כדורגל כמו היום?
לדעתי אתה צודק נדמה לי שבעבר מר לוזון היה מנהל בנק , אולי מנהל בנק מעולה אבל בהתאחדות רואים הרבה שינויים ולאו דווקא לטובה והמקרה האחרון מוכיח את זה שכמה שאתה קרוב לצלחת , כנראה יש לו עמדה ויש לו את הכוח להשפיע, שמעתי את עו"ד עמי פזטל שדרן הרדיו שאמר שרק במגרש יוכרע ענין הניקוד לדעתי המקרה שארע בתקיפה ארע על מגרש הכדורגל ולא במנהלת ההתאחדות, ולשאלה שלי , אם היה קורה משהו חריג והבחור היה נפצע בצורה קריטית , מעבר למה שנלקח באלונקה שזה דבר מחפיר ביותר כל מה שקרה , איך היתה ההתיחסות ונעזוב את זה שהוא בן לעדה אחרת , הואישראלי הוא שחקן בקבוצה ישראלית , מה היה קורה לו חלילה היה יותר גרוע מה היה הטיעון אז ? אני רואה בהחלטה מעין זו התערבות לא נכונה של ההתאחדות אולי לא פיזית אבל עצם העובדה שמשפחת לוזון נמצאת בכדורגל ומר לוזון הוא אחד מהמשפחה היה אסור עליו התפקיד מלכתחילה בגלל ניגוד אינטרסים,, והיה צריך להיות אדם שאין לו שום קשר לשום קבוצה , נייטרלי . זוהי דעתי .

dudusch

New member
קודם כל הטיפול צריך להיות

במישור הפלילי, מתוקף היות האירוע בעל רקע כזה.

מעבר לזה, אני לא יודע עד כמה אפשר להאשים קבוצה שאוהד שלה פרץ למגרש או שקרא קריאות גנאי כנגד מישהו. הקבוצה יכולה לבקש, לפעול לשיפור תרבות הספורט וכו'. הבעייה שמאחר ורמת הכדורגל והמועדונים בארץ ירודה, ואנחנו חיים בלבנט, אני לא יודע אם יעיל לנקוט צעדי ענישה כנגד הקבוצה (אולי ברמה שכל קבוצה תקים "רשימה שחורה" של אוהדים להם לא יימכרו מנויים / כרטיסים וכו').

בהנחה אתה צודק ש]עיל אחד גרם לכל המהומה

עם כל הכבוד הקבוצה עצמה לא צריכה להיות ניזוקה אבל פה אירע מקרה שהבעלים והראש של הקבוצה היו מעורבים ולא היה ניסיון מצידם להפסיק בזה שמי שנתן את הראשיה לא הועילה במיוחד אלא הזיקה אני הייתי בעד קנס כספי ניכר , ולפצות את השחקן הניזוק בימי האישפוז שלו ובעוגמת הנפש שנגרמה לו כתוצאה מהפגיעה וזה הוא יכול לעשות גם כיום להגיש תביעה לבית המשפט ולהראות את התמונות ותמונה אחת שווה אלף מילים פה הוכח בעליל שפגעו בו במזיד לאחר ששכב על הרצפה ועוד בעטו בו ,לכן הקבוצה צריכה לשלם והבעלים צריך לשלם, הקבוצה עצמה צריכה לקבל אזהרה להציב שלטים שאין להעלות על הדשא על לסיום המשחק , ובנוסף לכך להציב מצלמות מטעמה לצלם כל אירוע חלילה נוסף שיקרה כדי שתוכל לעמוד על זכויותיה עם זה אחד מהאוהדים יהיה עליו עונש הרחקה והוא לא יוכל להיכנס למגרש לתקופה שתחליט הקבוצה , ואילו במקרה הזה אני הייתי מרחיקה את נותן הראשיה מהמגרש לפחות עד תום העונה. לאדם כזה אין מה לעשות על המגרש ובטח לא להוכיח כמה גבר הוא על ידי ראשיה טוב שלא גרם לו לזעזוע מוח או למוות חלילה , מה היה עושה אז? היה אומר אני רק התרגזתי , אז שתה מים קרים ותירגע. ככה לא מתנהגים כמו חוליגן על המגרש. הוכח באנגליה איך נהגו בחוליגנים .

למעלה