שלום אני חדשה איך אני יודעת אם...

שלום אני חדשה איך אני יודעת אם...

יש לי חרדה? בחודשיים האחרונים אני חווה הרבה מין התרגשויות בלי סיבה לחץ בחזה קושי נשימה דפיקות לב רעד בגוף... מה יש לי?

תאמת שלי זה קרה גם...

לא ידעתי מה יש לי זה קורה מתוצאה של לחצ את לחוצה? יש לך דברים שמלחיצים אותך או גורמים לך למתח?

ווהוהו...

יש לי מלאנתלפים דברים שמלחיצים אותי... ולא רק שטויות. אני בלחץ כבר שנים. אז מה עושים? אה,גם בחילות זה עושה.

לי זה עשה

לחצים בחזה סחרוחורות ורק בתקופה יותר מאוחרת התחילו בחילות וכאבי ראש... אני פשוט התחלתי לנסו תלקחת הכל בקלות אל תשתי הרבה קפה כי זה בזה קופאין ובדרכ כלל לאנשים אם מצבי כאלה זה לא טוב...כנל לגבי הקולה... תנסי להירגע... לחשוב רק על טוב.... כל פעם שאת מרגישה לחצ בחזה תנסי לשכב על הגב לקחת את הידים אחורה ולנשום פנימה והחוצה... אני עוד מעט יחפש את השם של מי שהלכתי אליו ויכתוב לך במסר אני ממליצה מאוד עליו כי לי הוא עזר... הוא כולה נגע לי בכפ יד וכל הלחצים בחזה ניפתרו לי... הסחרחורות גם...

לגבי הרעידות אגב שכחתי להגיד

לי זה היה קורה רק ליד איש אחד שאני נורא אוהבת ואמורה להרגיש לידו הכי בטוח... אבל זה גם היה קורה לי בסביבה כמו הקניון... איפה לך זה קורה הרעידות סתם ככה? או במקום מסוים?

כשאני חושבת על זה...

הרעידות נראה לי זה כשאני מדברת עם אנשים בעלי סמכות, מורים מדריכים... ולפעמים כשאני מדברת איתה, שהיא מורה אפרופו... האהבה שלי בעע...

ברוכה הבאה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום שלנו. שנית, את כותבת שיש מלאנתלפים דברים שמלחיצים. אני מציעה שכן תנסי לעשות רשימה ולבדוק מה ספציפית מלחיץ אותך, האם זה סוג מסוים של דברים (אנשים רבים, מקומות מסויימים). חוץ מזה אם את בלחץ זמן רב, ואת סובלת מזה פיסיולוגית (הבחילות והסחרחורות...) ואולי גם נפשית - אני מציעה שתפני לקבלת עזרה מקצועית. חבל לסבול מדברים שניתנים לפתרון. האם דיברת על זה אי פעם עם מישהו (הורים, פסיכולוג, יועצת?)

למעלה