שלום אני חדשה איך בדיוק.....

שלום אני חדשה איך בדיוק......./images/Emo5.gif

אני יתחיל לכתוב?? טוב אז ככה.לפני הרבה זמן (אולי שנתיים וחצי )חברה טובה מאוד מאוד שלי יצאה עם משהו תקופה דיי משמעותית,הוא תמיד היה אומר לה שהוא מעוניין בתנוחה מסויימת שהיא לא רצתה בה לעולם. ותמיד הוא ביקש והיא הבהירה לו שהיא לא מעוניינת, יום אחד..... מתוך שינה הוא עשה לך את זה כשהיא ישנה על הבטן - זו כתנוחה למי שמבין אותי, והיא התעוררה מהשינה מבוהלת, החברו שלה לא הודה בכלום, היא פחדה, רעדה, הקיאה, וכל היתר. לא פנתה לטיפול במיוחד מאחר והיא מטופלת מלפי כן על דכאונות. אז השאלה שלי קודם כל 1. האם זה ניקרא אונס? 2. היא היתה איתו אחר כך כי הוא לא בדיוק הודה לה בזה היא תמימה ולא רצתה לאבד אותו, כיום היא שבורה, עברה לא מעט בחיים שלה,היא יוצאת עם גברים אך פוחדת יותר מדיי מקירבה, היתה שנתיים אחרונות לבד ממש לבד,האם הוא שהיתבלבל אמר לה" לא עשיתי לך כלום באלוהים" ונשבע לך וכל השאר-כי היא התעוררה מתוך שינה מירוב בכאב באותו איבר בישבן כלומר. אז האם זה אונס תענו לי בבקשה זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי. כמובן שאני כותבת בשם חברה טובה. <<<<< ילדה שהים אוהב<<< ילדה שמזמן כבר נשברה <<<<< אלין.

ברוכה הבאה ילדה שהים אוהב ../images/Emo19.gif

התשובה לשאלה שלך היא כן. כשמישהו מקיים עם אדם אחר יחסי מין ללא הסכמתו, זה נקרא אונס. גם אם הוא לא הודה, גם אם היא היתה איתו אחר כך. היא וודאי עדיין זוכרת כמה כאב לה כשהתעוררה תוך כדי. לא סתם היא הקיאה, בכתה והרגישה פגועה. את זה הוא לא יכול להכחיש, את זה היא לא שוכחת. ואני לא יודעת מה היא רוצה לעשות בקשר למערכת היחסים הזאת עכשיו, אבל משהו שם בפירוש לא בסדר. לא נוהגים כך באדם שאוהבים ומכבדים. את יכולה לקרוא על זה עוד בקישור הזה.

למעלה