שלום -אני חדשה אצלכם, האם אפשר להצטרף?
W wildspirit New member 15/2/06 #3 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ברור שאת יכולה להצטרף נשמח צאוד לראות עבודות שלך
ח חרוזית חמודית New member 15/2/06 #4 מה זה צעוד? ../images/Emo6.gif באמת ברוכה הבאה צעוד ומאוד! תמיד כיף לראות חדשים. סבתוש את מוזמנת תמיד.
מה זה צעוד? ../images/Emo6.gif באמת ברוכה הבאה צעוד ומאוד! תמיד כיף לראות חדשים. סבתוש את מוזמנת תמיד.
W wildspirit New member 15/2/06 #5 הלו אה ../images/Emo6.gif ככה לצחוק עליי אז מה אם טעיתי, טעינו, טועים כן צאוד אז המצאתי מילה חדשה לא טוב? אפשר לשלוח אותו לבדיקה אם יש בו שימוש
הלו אה ../images/Emo6.gif ככה לצחוק עליי אז מה אם טעיתי, טעינו, טועים כן צאוד אז המצאתי מילה חדשה לא טוב? אפשר לשלוח אותו לבדיקה אם יש בו שימוש
ח חרוזית חמודית New member 15/2/06 #6 לא זה פשוט נראה לי קיצור של... צרוד מאוד= צאוד! ולא ראיתי איך זה קשור!!!! סתם! את יודעת שאני חולה עלייך נכון? אז תהיי יפה ותשתקי!! סתם תדברי!! והרבה צאוד! מתה עלייך!
לא זה פשוט נראה לי קיצור של... צרוד מאוד= צאוד! ולא ראיתי איך זה קשור!!!! סתם! את יודעת שאני חולה עלייך נכון? אז תהיי יפה ותשתקי!! סתם תדברי!! והרבה צאוד! מתה עלייך!
W wildspirit New member 15/2/06 #7 בהחלט מישהי שתויה כאן למיטה ומיד איפה הבעל?? ככה נתן לך להתרועע עם מר טיני?? מר טיני לא להיפגע - להיפך להנות אני יודעת רק שהמטרה במילה היתה מאוד - אה לא חשבת על זה אה חולה עלייך
בהחלט מישהי שתויה כאן למיטה ומיד איפה הבעל?? ככה נתן לך להתרועע עם מר טיני?? מר טיני לא להיפגע - להיפך להנות אני יודעת רק שהמטרה במילה היתה מאוד - אה לא חשבת על זה אה חולה עלייך
מ מר טיני 1 New member 15/2/06 #9 חחחחח איך אני נכנסתי לשיחה הזאת??? חחחחחחחחחח הרגת אותי יא גברת צאוד שכמוך ככה מכניסה אותי לעסק בלי שעשיתי כלום
חחחחח איך אני נכנסתי לשיחה הזאת??? חחחחחחחחחח הרגת אותי יא גברת צאוד שכמוך ככה מכניסה אותי לעסק בלי שעשיתי כלום