שלום אני חדשה בפורום נעים מאוד

רובנס

New member
שלום אני חדשה בפורום נעים מאוד ../images/Emo13.gif

התחלתי לעבוד מהבית מזה כשנתיים שנה וחצי היו הכנות,ניסויים,ריצות לבדיקת המוצרים וכו' וכעת הגיע שלב היציאה החוצה עם המוצרים כיסיתי כמעט את כל נושא השיווק,יש לוגו והמוצרים ארוזים ולפתע קיבלתי רגליים קרות למרות כל הפירגונים אם יש למישהו עצה כיצד לעבור את השלב הזה אודה לו מאוד

motyka

New member
לעמוד מול המראה (ואני לא מתבדח)

ולדבר עם עצמך תגידי לזו שבראי שסוף סוף הגעתן לשלב המימוש. שהחלום מתגשם ממש עכשיו שאין שום סיבה לעשלון, להפך - עכשיו אתן (את וזו שבראי) הולכות להצליח. לשכנע אותה שהמוצר טוב, במחיר הנכון, ושהשוק צמא לו. ובהצלחה

שש שבע

New member
פשוט תקראי כמה הודעות למטה, את

העצות שנתנו ל"בעלת רגלים קרות " אחרת. למרות שהיא בשלב יותר מוקדם, העצות נדמה לי זהות. יאללה בהצלחה, אל תדאגי זה טבעי כולם פוחדים בהתחלה. יעבור לך עם הלקוח הראשון.

ברוכה הבאה רובנס ../images/Emo141.gif

וואווו, קראתי ואמרתי לעצמי - כל הכבוד!!! הכנת הכל! את מוכנה! מודה ומתוודה שאני ממש לא מכינה את הכל כי אני לא יודעת מה להכין... טוב חוץ מהדברים הברורים יש עוד המון שאינם ברורים... אז קודם כל יש את כל מה שצריך כדי שתרגישי טוב...הכנת הכל! רגלים קרות מחממים ע"י הליכה רבה, ועבודה... אני לא מכירה שום פטנט נגד רגליים קרות... לפעמים, כשאני "שומעת" את המוח שלי מקשקש לי כל מיני קישקושים שעלולים להביא לי רגליים קרות... אני מקשיבה לו, אומרת לו תודה כי לפעמים הוא אומר דברים חכמים... וממשיכה לעשות את מה שהחלטתי לעשות. הפטנט שלי הוא נשימה. כשאני פוחדת, ומתכווצת, הדרך הכי טובה עבורי היא כמה נשימות חזקות של שאיפה ובעיקר הוצאה של אויר. בקיצור... לפחד ולעשות! ב ה צ ל ח ה !!!

owolf10

New member
יוצאים לדרך!!!!

תחשבי שבשלב זה יש לך רק מה להרוויח: משובים חיוביים, בטחון עצמי, חיוך מאוזן לאוזן - שהרי עשית את זה. אז כמו שכבר כתבו: קחי נשימה עמוקה ולדרך. בהצלחה, ותספרי לנו איך התפתח.

רובנס

New member
רציתי לספר על הצלחה קטנה

ומי יתן ותוביל לגדולה יותר במסגרת המאמצים לשווק את התוצרת בשיווק עצמי בכדי להחדיר את המוצר שהוא יחודי לתודעת הציבור השארתי חלק מהמוצרים בחנות X והיום סוף סוף התקשר בעל החנות לבקש סחורה חדשה וטרם הצלחתי לרדת מהעננים לקרקע מרב אושר

למעלה