שלום! אני חדשה בפורום שלכם....

ויקי11

New member
שלום! אני חדשה בפורום שלכם....

ידיד שלי המליץ לי על הפורום הזה..... אז ככה: קוראים לי ויקי ואני מאריאל ואני לא חנונית אבל אני גם לא מקובלת..... אני מישתתפת בפורום כריסטינה אגילרה ובפורום בריטני ספירס חולה עליהן!!!!!!!!!!!!!! אה ודרך אגב אני בת 11 ואני בכתה ו'

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני צאלה בת 13 מאילות. אני גם לא כל כך מקובלת. אבל בכל מקרה תהני לך בפורום.

alon5559

New member
טוב שאת לא מקובלת...

וברוכה הבאה. להיות מקובל/ת זה לא כזה טוב כמו שזה נשמע. הכי טוב למצוא איזה חבר'ה נחמדים, בלי צביעות, בלי תחרות, בלי השפעה, בלי לאבד עקרונות.

ויקי11

New member
יש לי שיטות לכל הלא מקובלים שביניכם

אצלנו בכתה עשו את זה כבר...זה משהו אדיר: אני ועוד כמה ילדים שלא היו מקובלים עשינו קבוצה וקראנו לעצמנו "הלא מקובלים"....ואנחנו יצאנו ביחד ועשינו הרבה דברים ביחד וליציאות שלנו לא הזמנו את "המקובלים" ואנחנו גם ירדנו עליהם מלא והם תמיד נורא התעצבנו וזה באמת הכעיס אותם ועשינו דיון עם המורה בכתה על הנושא הזה וכולם החליטו לנסות להתגבש...ואז התחלנו לצאת כולם ביחד ויותר לא היו קבוצות וכל זה לא החזיק מעמד הרבה זמן כי בסוף גילינו שהמקובלים נפגשים בסתר לבד. ועד היום אנחנו לא מגובשים....עצוב...
אתם יכולים לנסות את זה בכתה שלכם אולי אצלכם זה יגמר אחרת...

alon5559

New member
../images/Emo107.gifאין לכם...

אין לכם חבורות? לכל אחד יש חבר'ה כאלה, כמעט לכל אחד. אצלנו אז יש את ה-"מקובלים"=ערסים/פרחות= אנשים צבועים... עלובים ביותר... רעים... טיפשים מאוד... חושבים שהם שוולטים אלב הם נראים כל כך מטומטמים ולא בוגרים... אצלנו יש חבר'ה, כל חבר'ה יש מן "תרבות" סגנון מיוחד. למה אני צריך שכולם יסתכלו עליי??? צומי? לא תודה, יש לי את החבר'ה הנחמדים. זה מספיק לי, וגם לכם. אני מניח שתהיו גדולים יותר תבינו אותי. בכל מקרה, מקווה. (;

ויקי11

New member
אצלמו המקובלים הם המופרעים

וגם לנו יש חבורות "החכמים" ככה קוראו לנו כי אנחנו לומדים טוב..וביניהם אני.. "הרוסים" שהם לבד "השטרודלים" ילדים מכוערים וטיפשים ביותר וכמובן איך לא? "המקובלים אז אנחנו וכל הקבוצות התאחדנו ויצרנו את "הלא מקובלים"

S H I L G I

New member
אצלנו פשוט אנשים לא שמים..

כאילו אם אני אגיד עכשיו לכמה בנים מהכיתה הם יגידו למה את שמה על זה שיהיה להם בכיף לפקצות האלה.. אז אולי בגיל שלך זה יעבוד, אצלנו כבר מפסיקים לשים וכל אחד על הקבוצה שלו..

alon5559

New member
בדיוק..!

זה שיש פאקצות למיניהם(מתפשטות בקצב מהיר) וערסים מטומטמים... לא צריך לשים עליהם!

למעלה