שלום, אני חדשה בפורום

בת ארצי

New member
שלום, אני חדשה בפורום../images/Emo68.gif

שוב שלום לכולם, היה מדהים לקרוא את ההודעות שלכם, ולראות שישנן עוד כלות במצבי העגום.... זאת אומרת שלא מסתדרות עם החמה, אבל מעמידות פנים שכן... ממש קשה וגם מגעיל, והעניין די נמאס, אבל אין ברירה. אני ובעלי נשואים חמש שנים ויש לנו שני ילדים קטנים, והיחסים שלנו, (כן, גם של בעלי) עם החמים, לא משהו... בלשון המעטה. כל כמה זמן יש ריבים והתפרצויות ואחר כך לא מדברים איזה חודש ואז משלימים, וחוזר חלילה. יש מישהי שמסתדרת עם חמותה?!?!?!?!?

בולי27

New member
יש כמה יחידות סגולה ../images/Emo6.gif

לצערי אני לא אחת מהן..... ברוכה הבאה!

הגנובה

New member
בת ארצי../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי הרבה מה לכתוב לך על הריבים על בעלך
אם את יכולה לכתוב על מה אתם רבים - אוכל לסדר את המחשבות ולנאום לך שעה

בת ארצי

New member
הפתרון המסתמן: ירידה מהארץ!!!

לגנובה, תראי, האמת היא שבתחילת כל ריב, שאף פעם לא מתחיל בגללי, אלא בדר"כ בגלל חילוקי דיעות בין בעלי להוריו, בעלי תמיד גורר גם אותי, ומצליח להסית אותי נגדם, ובדר"כ הוא גם צודק. אבל אז אנחנו לא מדברים איתם, הם לא מפסיקים להתקשר ולנדנד, אנחנו מצידנו לא עונים ומתעצבנים ואז הם מתחילים לדבר לא יפה, ככה זה נמשך בין שבוע לחודש לפעמים, ובזמן הזה בעלי מתחיל להתרכך, ולהגיד שזה לא יכול להמשך ככה, בכל זאת, הם ההורים שלו!!! זה מה זה מעצבן, כי לי כבר קשה לסלוח להם, במיוחד על ההתבטאויות שלהם במהלך הברוגז, כי הם מתחילים להעלות כל מיני דברים שלא נראו להם מהעבר, ובקיצור, הכל בסוף נופל עלי, כי אני לא רוצה להשלים!!! מה את אומרת?...

תשמעי חמודה../images/Emo124.gif

ברוכה הבאה אל "חיק פורומינו" (הההה, מה תגיד על המשפט הזה היום לימור?, ד"א היא קוראת נלהבת של הפורום הזה ושלחת לי טיפים מידי פעם כי אין לה חמות). עם כל הכבוד לבעלך, הייתי מייעצת לך לומר לו שלא יגרור אותך אל מריבה שאינה נוגעת ישירות אלייך ומסיבה אחת פשוטה: לבעלך הם יסלחו תמיד כי הוא בנם למרות הכל. לך לעומת זאת ישמרו טינה ויאשימו אותך שבכלל כל הסכסכוך הזה קרה בגללך, את מתסיסה אותו וטפטפת לו רעלים וכו´ וכו´ ואת שנשארת כועסת לבסוף (כי את השעיר לעזעזל שלהם) ומאותה סיבה שלא נכנסים בין בעל ואישה - גבר ואישה יכולים לסיים את מריבתם במיטה ויהיה קל ונוח יותר להאשים את הצד שלישי שבכלל בא לפשר. כמו : "בא לנשק, הוציא לו עין". את מספרת שבעלך לאחר תקופה סולח, את רואה? הוא בנם וקשר דם לא מוחקים במריבה, אז בעדינות יתרה תעשי סלקציה בסוג המריבה ועד כמה חשוב לך להתערב ולכעוס ובכך תמנעי ממריבות. בהצלחה

טלאפ

New member
מסכימה עם סיגליהיא אותו הם יאהבו

תמיד. בעקבות מה שקראתי אצל סיגליהיא העצה שלי היא פשוט לאמר לכל אחד מן הצדדים סליחה, אני לא מתערבת. (למה יש לי הרגשה שבכל מקרה ולא משנה מה את תגידי בסוף כולם יכעסו עליך???) טלי

אמיקה

New member
שלום, גם אני חדשה כאן..

ואני עונה לסוף - מסתדרת, האמת יותר ממסתדרת. אפילו אוהבת אותה ומרגשיה בבית אצלה... בשביל שלא יהיה יותר מדי סכריני אני חייבת לציין שלמעשה יש לי שתי חמות -(יש חיה כזו
) ביולוגית וחורגת. הביולוגית מותק. החורגת - לקוחה הישר מאגדת "סינדרלה". מכשפה אמיתית. בכל אופן - הנה שאלה: יכול להיות שאנחנו מסתדרות רק עד שיגיעו הילדים?.. השאלה רצינית.

אמיקה, שלום....

סביר להניח שתסתדרו גם אחרי שיגיעו הילדים. יהיה טוב אם חמותך תזכור שהיריון ולידה מלווים בהרבה רגשות, רגישויות והורמונים. ויהיה טוב אם תזכרי שלהפוך פתאום לסבתא זה מאוד מרגש ומסעיר, ולפעמים מרוב כוונות טובות נהיה קצת עומס. (רק כדי להיות יותר בהירה - אני מתכוונת ללפעמים עודף עצות טובות שפחות מתאימות לך. רצון "יתר" לעזור ולהיות בסביבה). אז ב"ה, כשזה יגיע, להשתדל לאט-לאט ובהרבה סבלנות.

הגנובה

New member
אין חיה כזאת../images/Emo70.gif

אם אתן מסתדרות... זה לא משנה אם יש ילדים או לא - להיפך... כשיש ילדים - הקשרים אפילו מתהדקים יותר
אז תהני ממנה - ואל תחפשי מתחת לציציות....

טלאפ

New member
אצלנו זה השתפר לאחר הולדת הילדה

הם הסבא והסתבא הכי טובים בעולם, כך שהקשר שלנו דרך הילדה גם הצליח להשתפר

למעלה