שלום אני חדשה בפורום!

איילהט

New member
שלום אני חדשה בפורום!

ילדתי לפני 9 חודשים. במהלך ההריון עליתי 15 קילו . אחרי ההריון הורדתי תוך כמה ימים 9 קילו ומאז אני לא מצליחה להוריד 8-7 קילו. כיום אני שוקלת 57.5 כאשר לפני לידה שקלתי 50 קילו. מעניין שמאז ההריון יש לי נטיה לשוקולד ודברים מתוקים כמו וופלים . כל פעם אני אומרת לעצמי זהו אני לא אוכלת מתוקים ואז רומזת לבעלי שבא לי מתוק והוא כמו בעל טוב קונה מתוקים וכך מתרץ לעצמו " קניתי לאישתי ולא לעצמי וגומר חצי חבילה בדקה" ואני מנשנשת שאריות. כמובן שקצת הגזמתי אבל זה המצב פחות או יותר. בנות מה לעשות להאשים את בעלי או מה? אני יודעת שצריך להפסיק לאכול מתוקים ולהתחיל לעשות ספורט... אבל אני חייבת תמיכה שמישהו יעודד אותי חוץ מבעלי שהוא גם מתוק

ברוכה המצטרפת

זה המקום הנכון לתמיכה אני הצלחתי לרדת בלידה הראשונה בפורום הרזיה אחרי לידה 20 ק"ג מיותרים. גם אני התחלתי הריון ראשון עם 50 ק"ג הגעתי ל-80 ק"ג פשוט מפלצת והנה הכל ירד ולא מזמן(4.5 חוד') סיימתי הרייון 2 עם עודף של 7 ק"ג וגם תקוע לא זז כך שדרוש מאמץ אמיתי כדי לרדת ופה יש תמיכה מלאה. בהצלחה

imash

New member
כמו אצלי....

במהלך הימים הראשונים שלאחר הלידה יורדים להם - נושרים - כמה קילוגרמים, ואז את נשארת עם "כמה" מיותרים....שלא יורדים כבר בקלות, כך היה לי ב-2 ההריונות.....אמנם בהדרגה ירדו עוד כמה אבל פחות בקלות ועם תמיכה של תוכנית הרזיה. גם אני מנסה לחזור ל-50 קילו וגם אני עליתי עכשיו (בהריון השני) 15 קילו. עכשיו אני תקועה עם 4-5 קילו מיותרים.

jess123

New member
מה הגובה שלך ? כי 57.5 הלוואי אלי

אם את מניקה אז יותר קשה לרדת אני התחלתי לרדת רק לאחר שהפסקתי להניק בחודשיים הצלחתי 5 קילו בשילוב עם הליכה 3 פעמים בשבוע שעה כל פעם התעמלות קרקע פעמיים יש לי 3 ילדות עובדת במשרה מלאה ואין אמא או קרובי משפחה לעזור אז קשה לי מאוד אבל לא מוותרת תני לעצמך זמן אפשר לאכול שוקולדים אבל 2-3 קוביות לא יותר תגבילי את עמצך יודעת זה קשה זוכרת אחרי הלידה אכלתי כמויות אדירות של וופלה שוקולד כי הייתי רעבה עייפה ובמקום להכין משהו מזין כמו סלט או אוכל הכי פשוט לאכול כמה וופלים זוכרת תוך שבוע חיסלתי חבילה של קילו בהריון עליתי 11 קילו זה לא הרבה אחרי לידה בתקופת ההנהקה עליתי עוד 5 קילו תוך זמן קצר תודוה לוופלים אז קחי את עצמך בידיים לאט לאט עם תמיכה של בעלך אם את מרגישה שאת צריכה הכוונה אז תתייעצי עם דיאטנית בהצלחה ושיהיה לך ירידה בטוחה ובריאה ג'סי

למעלה