שלום, אני חדשה בפורום

דפנהאי

New member
שלום, אני חדשה בפורום

סיימתי עכשיו לימודי ע"ס בירושלים, יש לי כבר תואר בביולוגיה ותעודת הוראה והרבה שנות נסיון גם בהוראה וגם בניהול אדמיניסטרטיבי בחול, אשמח אם למישהו יש מידע על מקום עבודה באזור ירושלים והמושבים מסביב. תודה רבה

swguy

New member
צריך פשוט לשלוח פקסים למכביר...

לכל מה שמעניין אותך - בתי חולים, לשכות, שירותים שונים... שמעתי שבעירייה מתכננים בקרוב ל"הפריש" הרבה עובדים ותיקים ולקחת חדשים, אז תעקבי אחרי זה ותנסי לבדוק סיכוייך להשתלב באחת הלשכות... כמה הצעות שדליתי בחיפוש באינטרנט - שהוא מקור מידע חשוב מאוד ל"דרושים", אם תרצי אתן לך כמה כתובות בו: שם המעסיק: מקלט לנשים מוכות אזור: ירושלים והסביבה כתובת העבודה: תאור משרה:עו"ס פרטים:עו"ס לטיפול בילדים, משרה מלאה בשעות אחה"צ עו"ס לטיפול בנשים, 75% משרה, 4 ימים בשבוע כולל אחה"צ והערב נסיון הכרחי פקס: 02-6717386 לפנימיות האגודה לקידום החינוך דרוש/ה לשנה"ל תשס"ו לפנימיות עין כרמית ובויאר י-ם בעל/ת ניסיון בהדרכת צוותים במקביל לעבודה פרטנית עם מתבגרים, משרה חלקית. קו"ח בציון משרה מס' 4 ואזור עבודה רלוונטי ניתן לשלוח לפקס או למייל טלפון: פקס: 02-6413960 אי-מייל:[email protected] למכון סאמיט, ליחידה לשיקום תעסוקתי דרוש/ה עו"ס לתפקיד עובד/ת השמה. משרה חלקית. נא לשלוח קורות חיים לפקס 02-6722141 אריה מילר שם 02-6733548 טלפון 02-6722141 פקס דרושה רכזת למועדון "אנוש" בירושלים למועדון חברתי של נפגעי נפש דרושה רכזת. בהיקף של 50% משרה, העבודה בשעות אחה"צ (בימים: א', ג' וה' )התחייבות לשנתיים. תואר ראשון לפחות במקצועות עו"ס / פסיכולוגיה באילו תחומים בדיוק את מתעניינת?

swguy

New member
נ.ב. כל מי ששומע על משרה פנויה...

או נתקל במודעות באיזור המרכז - יכול גם כן להודיע עליהן פה... אם זה מודעה באינטרנט אפשר פשוט לעשות copy ו-paste כמו שעשיתי כאן... זה מן הסתם יעשה לי ולאחרים פה שירות גדול...

ixmix

New member
דרוש עו"ס.

למרכז יום ברמלה-לוד שמטרתו לסייע לבני נוער המשתמשים בסמים, ולספק מסגרת יומית תומכת, שתאפשר להם לחזור ולהשתלב בחיים נורמטיביים ולרכוש כלים להתמודדות בחיים, מבלי להיות תלויים בסמים - דרוש עו"ס. פרטים במסרים.

swguy

New member
תודה!

אני אבדוק את זה.. יש לך אולי מס' טלפון או פקס?

ixmix

New member
שלח אלי את קורות החיים.

שלח במייל למייל התפוזי שמופיע בכרטיס שלי, או לפקס 025829755 - רשום עליו "לידי דוד. אישי".

דפנהאי

New member
תודה רבה, אני אנסה

עקרונית אני לא רוצה לבעבוד כל אחה"צ כי יש לי ילדים קטנים, אבל שני אחה"צ אני בטוח יכולה לפנות. ובעיה נוספת - אין לי נסיון עדיין בע"ס למעט ההכשרות שעשיתי. אשמח אם תשלח לי עוד הצעות וגם את אתרי האינטרנט הרלוונטיים. שלחתי קורות חיים לבויאר (שם למדתי אני בתיכון) ואני אנסה בעירייה ובבתי חולים. בגדול היום אני חושבת שאני אקח כל עבודה שיציעו לי, כי אין כל כך ברירה. שוב תודה

swguy

New member
כתובות:

1. שתי"ל : www.shatil.org.il להסתכל בלוחות מודעות - דרושים עובדים בהדרכה וטיפול 2. איגוד העו"סים, בתפריט דרושים: www.socialwork.org.il 3. נציבות שירות המדינה, מכרזים, חפשי לפי דירוג - דירוג העובדים הסוציאליים www.civil-service.gov.il 4. בתפריט מודעות, מודעות דרושים באתר "פסיכולוגיה עברית" www.hebpsy.net

../images/Emo45.gif לאבי:

תוכל בבקשה לשים את רשימת הלינקים האלה בעמוד הקישורים של הפורום?

למעלה