שלום- אני חדשה בפורום

YAVJUSH

New member
שלום- אני חדשה בפורום

הייתי מעוניינת לברר כיצד ניתן לקבל מידע על טיולים מאורגנים לחו"ל בקבוצות של גיל הזהב. אפשר גם קבוצות של פנויים-פנויות. תודה ויום נפלא

האדמור

New member
שבוע טוב........חזרתי.

מטיול לרמת הגולן.....מדהים. מזג אויר נהדר. והחבורה. רוצים תמונות?

shkedud

New member
טוף, אז אופו התמונות מרמת הגולן?

הבטחתח ולא קיימת

aviev1

New member
ברוכה הבאה. תחפשי באינטרנט יש ערימה

כמו כן יש פורום בתפוז שעוזר לחפש

HAVA159

New member
אנימו וכל החברים הנחמדים,../images/Emo140.gif

לכל החברים הותיקים/והחדשים, שבוע משגע שיהיה לכולנו, הרבה בריאות ומלא כייף. באהבה
חוה.

האדמור

New member
אנשים......תקבלו תמונות...

זקוק לעזרת הבן.... ואצל הילדים כל דבר לוקח שעות

אנימו

New member
אדמור- גם אתה כאחד האדם?חשבתי

שאדמורים הם כבר עצמאיים....זה עתה זכיתי לעזרת הבן לאחר 48 שעות בענין סריקה של תמונה.....שיהיו בריאים. זה העיקר!

קח את הזמן שלך אדמור, אני לא ממהרת

מחכה לשינה שתגיע בקרוב, ובינתיים איך הצליח אחרי ליל שימורים הבעל להירדם
איש אחד לא הצליח להירדם בלילה. הוא התהפך על משכבו ונאנח, "מה יהיה? מה יהיה?" "מה קרה?", שאלה אותו אשתו. "לפני חודש נתתי צ`ק דחוי של מאה אלף ש"ח. מחר מועד הפרעון, ולצ`ק אין כיסוי", הוא אמר, "מה יהיה? מה יהיה?" האיש המשיך להתהפך ולהאנח במשך שעה ארוכה, עד שלפתע קם וניגש בהחלטיות לסלון. שם שוחח בקצרה בטלפון, ואז שב למיטתו שופע חיוכים, כאילו אין יותר כל בעיה. "מה עשית?", שאלה אשתו, "איך הכל הסתדר?" "טלפנתי אל האיש שנתתי לו את הצ`ק ואמרתי לו שלצ`ק אין כיסוי", הוא סיפר, "עכשיו, שהוא לא יישן..."

אנימו

New member
דולצי- ../images/Emo6.gif מכירה הבדיחה בורסיה

בה האשה פתחה חלון וצעקה לשכן ממנו נלקחה ההלוואה: "זלמן, מויישה לא יחזיר לך מחר את הכסף! אין לו!" חזרה ואמרה לבעלה: "אתה יכול לישון בשקט. עכשיו הוא לא ישן!" אגב פעם סיפרתי את הבדיחה למישהו שאמר לי שאני יכולה להיות רגועה אחרי שקבלתי התראה מן הבנק לגבי חתימה על ערבות לגבי הלוואה שלקח מן הבנק ולא עמד בתשלומים. למישמע ההרגעה...סיפרתי לו את הבדיחה. התגובה : טריקת טלפון! לפחות נפסקו מכתבי ההתראה מן הבנק....

אדמור, אתה מוזמן ל- ../images/Emo133.gif../images/Emo118.gif

גם לאחר כיבוי האורות, יהיו כאן כמה שימתינו לתמונות שלך

תהיה תצוגת אופנועים מרהיבה ומיכה

אם אנחנו כאן, אז נחכה לחצות ונראה מה יש באמתחתך עבורנו למחר, אל תלכו, אני הולכת לעשות משהו לשתות

אנימו

New member
ברוכה הבאה YAVJUSH! מוזמנת להשתלב

בפורום . אשר לטיולים, טרם התארגנו לטיול בארץ...ככה לגבי חו"ל - עוד חזון למועד
גם את פינת השידוכים טרם פתחנו....אבל בכל שאר הנושאים - אנחנו די חזקים ואני מקוה שמקבלת הדברים בהומור
ומה מקור הכינוי שלך?

למעלה