שלום :) אני חדשה בפורום.

pooz1

New member
שלום :) אני חדשה בפורום.

היי שמי נעמה, אני בת 20, אוהבת מאוד את פינק פלויד. אשמח להרגיש שייכות חברתית כל שהיא כי אני בגימלים ואני כה בודדה ): when the tigers broke free. שיהיה לכולם יום נעים:)

שלום,גם אני חדש פה:]

תום, 16.. ועם הצטרפותי יש לי שאלונת, קראתי המון על האפקט הויזואלי המפורסם של הפלוידים וסיד, קונדום קרוע בתוך מקרן. השאלה שלי היא האם למישהו יש תמונה של אותו אפקט או משהו, כי..וול, אף פעם לא ראיתי איך זה נראה..נראה לי לפחותP:

כנראה שזה אפקט כל כך מפורסם

שלא שמעתי עליו מעולם
האפקטים הויזואליים בהם הפלוידים השתמשו בתחילת דרכם היו פשוטים להפליא: טיפות שמן שנמרחו על זכוכית, והוקרנו כשיקופית על הקיר. וכדומה. היו להם כמה אנשי תאורה; הראשון היה מורה שלהם מהקולג', ולאחר מכן, זוג אמריקאי בשם ווילסון, שעל פי השמועה ידעו מה קורה בהופעות הפסיכדליות בחוף המערבי, והיו מוכנים לשחזר את התאורה עבור הפלוידים והמועדונים בלונדון. יש הרבה מידע על כך בספרו של שאפנר, A Saucerful of Secrets, ומומלץ לקרוא. וברוך הבא לפורום

RoieL

New member
ברוכים הבאים, ואגב ציף

הבנתי שאת הרעיון להופעות וירטואוזיות קיבלו הפלויד דווקא מהופעה בבר- הם הופיעו לאחר שהוקרן שם סרט, ואדם ששתה בבר בטעות הפעיל את המקרן עם הסרט שוב, תוך כדי ההופעה.

זה אינו נכון

אני לא יודעת היכן שמעת את זה. הפלוידים רצו לתת הופעות אורקוליות בדומה למה שקרה במקביל בחוף המערבי של ארה"ב. הם חיפשו אפקטים שיהיו דומים לאותן הופעות. אלא שבאותם ימים היו בלונדון מעט אנשים שביקרו בסן פרנסיסקו, וידעו איך זה הולך שם. הכל היה שמועות (מדהים, לא?). הפלוידים השתמשו במה שהיה להם, והאמנים סביבם שיצרו אפקטים ויזואליים. בנוסף, יש לזכור שסיד היה צייר, במקור, ולכן זה היה טבעי בשבילו לחפש דימויים ויזואליים למוסיקה. יש כמה עדויות לכך.

ברוכה הבאה לפורומנו ../images/Emo24.gif

ספרי לנו איזו תקופה בפלויד אהובה עלייך? אילו אלבומים? שירים?

אוי מסכנה....

את גם יכולה להוציא גימלים הרבה יותר מבנים, ואת גם עושה רק שני שליש מהשירות שלי ואת גם בטח סמלת עכשיו....(ואני טו' וגם בן 20) בקיצור...
העיקר שאת בבית.... חח וברוכה הבאה לפורום..... איפה את משרתת?

למעלה