שלום אני חדשה בפורום

כרמלה2

New member
שלום אני חדשה בפורום

הייתי מאוד רוצה לנסוע להודו, אך שמעתי שהודו מאוד מלוכלכת. אני בת 51 האם יש מסלול בשבילי? תודה מראש על התשובה

כרמלה ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

בוודאי שאת יכולה איזו שאלה.... יש הרבה שמועות על הודו אחת מהן שהיא מלוכלכת תשמעי אני לא אגיד שהיא נקייה כמו כאן יש בה בהחלט זבל אבל זה מה שיפה בה... שמסתדרים וחיים יפה מאוד עם הזבל ברחובות... כמו כן חוץ מה"זבל" יש כל כך הרבה מה לראות מה ללמוד... ארץ מ--ד--ה--י-מ--ה אנשים עוד יותר... אני מקווה מאוד שגם כשאני אגיע לגילך עדיין אני אבקר שם בקשר ל"מסלול בשבילך" אין דבר כזה בשבילך ... את לא שונה מכל התרמילאים הצעירים יש מסלולים רבים שמתאימים לכולם גם לבני 18 וגם לבני 78 אני למשל ראיתי בכלכותה גבר ישראלי בן 76 ממש ככה תרמילאי יש לו תרמיל כסף ומפה לא יודע לאן הוא הולך מחר ולא יודע מתי הוא חוזר לארץ.... בקיצור אל תחשבי פעמיים קחי לך תרמיל מפה והרבה מצב רוח וצאי לדרך... אני מבטיח שלא תתאכזבי ואולי תשאלי את עצמך איך לא הייתי כאן עד היום?
יום עצמאות שמח ברי

כרמלה2

New member
לברי ההומלס

קראתי כתבה על צעירה שנסעה להודו עם החבר שלה והיה לה קשה מאוד. ברחובות הודו יש עזים, חזירים , כלבים, חתולים פרות , חמורים וכל החיות האלה עושות את הצרכים שלהם ברחוב.כך שכל הרחוב מסריח. בתוך המסגד צריך להוריד נעליים וגרביים והיא לא הסכימה להוריד גרביים כי אנשים יורקים שם על הרצפה. וכך הם רבו כל הזמן עד שאחרי שבועיים של סבל היא חזרה לארץ.

נכון מאוד כרמלה...

כתבתי לך בהתחלה שהיא לא הכי נקייה בעולם אבל מסתדרים עם זה... זה חלק מהודו כמו ש...ממממ.. הדוגמא הכי טובה שאני אתן לך כמו ש- ירושליים היא חלק מישראל (מצטער אבל זו הדוגמא הכי טובה שיכולתי לתת לך כמו שאנשים לא רואים את ישראל בלי ירושליים בכלל ככה אי אפשר לראות את הודו בלי הזבל והם מסתדרים עם זה לא רע בכלל אני חייב לציין) אבל תלוי למה את קוראת זבל יש אנשים שבעיניהם זה יפה ויש כאלו שלא יש כאלו שיאהבו את הודו וכל דבר בה ויש כאלו שיברחו אחרי שבוע... בקשר למסגדים אני מתאר לעצמי שהתכוונת למקדשים ואני לא ראיתי אף אחד שירק בהם מקדשים הם עוד חלק "מהדת ההינדית" והם במילה אחת מדהימים כמובן שצריך לחלוץ נעליים וזה בסדר גמור בשבילם מקדש זה כמו בשביל בית כנסת הם שומרים עליו מנקים את האל (שעשוי ברוב המקרים מאבן) יש עוד הרבה דברים... ותסכימי איתי שפרות ברחוב זה משהו מיוחד לא בכל יום תראי פרה ניגשת לחנות ירקות ומתחילה לאכול את כל הירקות שם ואז יוצא ההודי מנסה לסלק אותה ללא הצלחה (כמעט ולא מרביצים להם שם בגלל שהפרה היא אל) יש הרבה אנשים לכל אחד יש את דעתו אחד יגיד לך לא לנסוע (ואני מכיר כאלו) ויש כאלו שהיו שם 3-4 פעמים ועוד יחזרו.... הודו היא כמו כל מקום יש כאלו שיאהבו ויש כאלו שלא אבל היא שונה בדבר אחד מדהים... אי אפשר להתעלם ממנה או שאתה אוהב אותה או שאתה לא סובל אותה זה פשוט ככה אין דבר כזה באמצע מדהים אבל זה ככה..... ושורה תחתונהתקשיבי לעצמך לא אחרים את רוצה לנסוע סעי כל אחד יגיד לך את דעתו ומהי דעתך???? חג שמח ושקט לכולנו ברי

כרמלה2

New member
אני חושבת שאתה מטורף על הודו

וכל משפט שכתבת משקף את האהבה הזאת. אבל תדע לך שאם אני אסע ולא אהנה, זה על אחריותך! אני כל הזמן חשבתי על פריז ולונדון ופראג, אבל מאז שהתחלתי לגלוש בפורום הזה, (וזה היה בערך לפני שבוע), התחלתי לחשוב על המזרח הרחוק. גם בגלל שהכל כל-כך בזול שם. הלינה והאוכל והנסיעות. אבל הטיסה לשם יקרה. ובכלל כמה זמן לוקח לטוס מכאן להודו?

אוקי כרמלה אז ככה....

אני כבר רשמתי לך "יש כאלו שיאהבו אותה (כמוני) ויש כאלו שיגעלו ממנה....(כמו הרבה אנשים שאני מכיר)" אני לא יודע איך את תרגישי.... אבל אני יכול להגיד לך שהודו זה עולם אחר זה לא לונדון ובטח שלא פראג הכל זול שם זה נכון אבל בתאילנד למשל הדואר נורא יקר ויש כאלו ששולחים דואר יחד (לחסוך בכסף) אם את רוצה משהו דומה "ללונדון" סעי לתאילנד יחסית למזרח הם מאוד מפותחים יש שם הכל והם גם דיי נקיים (יש שם אפילו דברים וקניונים שאנחנו לא נגיע אליהם עוד הרבה זמן) את זורקת סיגרייה ברחוב זה קנס.. המזרח זה לא רק הודו..... ובקשר למחיר הכרטיס אני מאמין שזה משתנה מחברה לחברה.... תעשי סקר קטן תשווי מחירים.... לכמה זמן את מתכננת לטוס??? הודו היא ארץ דיי גדולה וקחי כאן קישור להודעה של אחד שלא כל כך אוהב את המזרח חג שמח ברי

כרמלה2

New member
אני לא טסה עכשיו.

הייתי מובטלת כמה חודשים וסוף סוף מצאתי עבודה. מקווה שיעסיקו אותי לפחות שנה. אני מטפלת בתינוק. רציתי לעבוד באנגליה, וגם יצרתי קשר דרך האינטרנט עם מספר סוכנויות של מטפלות, אבל נפסלתי כי לא ידעתי אנגלית. אז עכשיו אני לומדת אנגלית. הייתי בלונדון בפראג בודאפשט ופאריז. אחרי שחזרתי מפאריז החלטתי שאסע להבא רק לפאריז. החלום שלי זה לעבוד בחו"ל בתור מטפלת, כך גם אכיר תרבויות חדשות וגם ארוויח.

כרמלה2

New member
חוץ מזה אין לי גישה חופשית למחשב,

כי אנחנו ארבעה אנשים על מחשב אחד והוא עובד נון סטופ.

אני יודע

שיש אפשרות כזו... לעבוד בתור נני בחו"ל ואם כבר הזדמנות זו נפסלה בגלל שאת לא יודעת אנגלית זה אומר שעכשיו את תצליחי כי את לומדת אנגלית.. טוב מאוד שהחלטת לשפר את האנגלית כי כך תוכלי לנסות את מזלך שוב ומזל טוב על העבודה החדשה.... ברי

כרמלה2

New member
כמה פעמים היית בחו"ל בכלל ובמזרח

בפרט. ראיתי את הכרטיס האישי שלך ואתה די מסתורי. בלי שם, בלי גיל, בלי מקצוע. מה קורה פה?

כרמלה2

New member
זה באמת לא משנה.

בכל אופן תודה על העצות הנתת לי. הדפסתי חלק מהן. ביי

למעלה