שלום! אני חדשה בפורום...
א אפרת306970847 New member 20/5/07 #2 ברוכההבאה אפרת,בת 13 מגבעתיים. ספרי על עצמך. מי המועדף עלייך? (ברור שהמתופף החתיך העולם,טרה אהובי ובעלי) אלבום אהוב? שיר אהוב?
ברוכההבאה אפרת,בת 13 מגבעתיים. ספרי על עצמך. מי המועדף עלייך? (ברור שהמתופף החתיך העולם,טרה אהובי ובעלי) אלבום אהוב? שיר אהוב?
C Chen Shesek New member 20/5/07 #7 ../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברוכה הבאה חן, באוגוסט 13, מודיעין באמת כמו שאמרו פה אחרים- ספרי קצת על עצמך!
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברוכה הבאה חן, באוגוסט 13, מודיעין באמת כמו שאמרו פה אחרים- ספרי קצת על עצמך!
L Little Panda New member 20/5/07 #8 אמממ... קצת פרטים... היי! אני הודיה בת 14 בספטמבר (זה אומר שעכשיו אני בת 13 ו... שני שליש...) גרה בגב"ש... אני אוהבת את בילי גו' אלבום מועדף שלהם... "אמריקן אידיוט" אני חושבת... אבל גם "דוקי" חביב שירים אהובים... "הולידי", "בסקט קייס" ו "גיס'ז אוף סורבביה"...
אמממ... קצת פרטים... היי! אני הודיה בת 14 בספטמבר (זה אומר שעכשיו אני בת 13 ו... שני שליש...) גרה בגב"ש... אני אוהבת את בילי גו' אלבום מועדף שלהם... "אמריקן אידיוט" אני חושבת... אבל גם "דוקי" חביב שירים אהובים... "הולידי", "בסקט קייס" ו "גיס'ז אוף סורבביה"...
S S u p e r S h e e p New member 20/5/07 #10 מצ"ב אומנות השרשור. ../images/Emo163.gif בבקשה לשרשר כמו שצריך, אין טעם לפתוח הודעה חדשה אם יש הודעה באותו הנושא באותו העמוד.
מצ"ב אומנות השרשור. ../images/Emo163.gif בבקשה לשרשר כמו שצריך, אין טעם לפתוח הודעה חדשה אם יש הודעה באותו הנושא באותו העמוד.
S S u p e r S h e e p New member 20/5/07 #9 היי ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif שם? גיל? תחביבים? מאיפה את? וכו' וכו'. אני נועה, בת 15.
L Little Panda New member 21/5/07 #17 תודה רבה! איזו קבלת פנים חמה! חהחה למישהו יש את הקובץ של אמריקן אידיוט? נדפק לי הדיסק...
L l i o r a n g e New member 22/5/07 #18 לפחות לא שברולך אותו../images/Emo189.gif אני ליאור, 14 באוגוסט.