שלום. אני חדשה בפורום.

כרמלה2

New member
שלום. אני חדשה בפורום.

בכוונתי לעצב מחדש את הדירה. איפה מוצאים מעצבת לא יקרה שתעצב בית נעים ונוח?

כרמלה2 - כמו בכל מקצוע, גם בין

המעצבים, ישנם קישרוניים-צעירים, אבל את הסטג´ שלהם עושים על אנשים, כמוך. אולי תישלמי שכר טרחה נמוחה, אבל ללא נסיון, אפשר לצפות לטעויות ביצוע. אם את לא רגישה לפינישים טובים, תמצעי הרבה אדריכלים צעירים, שרעבים ללכם.

yamster

New member
מעצבים

אם תרצי אפשר לתת לך רשימה של כמה מעצבים/ות. הכי טוב זה לקחת המלצות מחברים. בכל מקרה המחיר הוא גם תוצאה ישירה של גודל הפרוייקט.

כרמלה2

New member
רשימה של מעצבים זה רעיון מצויין.

ובאשר לגודל הדירה, מדובר בדירה שכורה שאנחנו גרים בה כבר 7 שנים. בדירה שלושה חדרים לא גדולים באזור גוש דן.

מבקשת מכל המתכננים/מעצבים,...

שירשמו את הפרטים שלהם בלוח - בסרגל אפור - , יש קטגוריה מוכנה, מזמן. לא רק כרמלה, אלא הרבה אנשים יכולים לעזר ברשימה. גם אנשים, שעברו שיפוץ או בנו בית, יכולים למליץ למתכנן שלהם. בקשר למחירים: הייה מקובל, ששכר טרחה של מעצב, כלל תכניות לביצוע, ופיקוח, כ:10% של עלות הפרויקט. דעה אישית שלי, שהקשר ישיר בין עלות הפרויקט, לבין שכר הטרחה, לא נכון, לא צודק. עדיף לבנות מחיר, שמתבסס על עבודת המעצב, ומוגדר לכל פרטי השרות. יש אנשים, שזכוכים ליעוץ בלבד, ואחרים, צריכים ליווי צמוד לכל אורך השיפוץ, ללא קשר, שכמה עלה הברז, או האמבטיה, שהלקוח רוצה לקנות. כתבתי על זה, ב"מאמרים", כדאי לקרוא, לקבל מוסגים.

yamster

New member
מעצבים

קצת סבלנות, עובד על זה. צריך לבקש את רשותם קודם.

למעלה