שלום, אני חדשה ובאמתחתי שאלות רבות

עטרה ב ט

New member
שלום, אני חדשה ובאמתחתי שאלות רבות

1. ברשותי שולחן בצבע חום כהה מעץ. אני רוצה גם לצבוע אותו בצבע בהיר יותר וגם לקצר את רגליו. איזה צבע מתאים? איך אני יכולה לוודא שהרגליים יצאו ישרות והשולחן לא יתנדנד? 2. מה הדרך הכי זולה להעיף בידה מהבית ? מה צריך לקחת בחשבון כשמזמינים בעל מקצוע, ואיזה בעל מקצוע מתאים לזה ? 3. אם הרצפה לא ישרה אבל אין בלטות מתנדנדות, כדאי לשים פרקט, לינוליאום, פטנט אחר? מה הכי זול? מה היתרונות של כל אחד? טוב יש לי עוד שאלות, אבל אי אפשר הכל במכה......... אז שלום לכולם ותודה מראש
עטרה.

מאגר

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ולשאלותיך אכן רבת

1 . האם שולחן העץ שלך הוא בצע טבעי או צבוע צבע א . אם הוא טבעי חבל לקלקל רצוי לשייף מעט ולצבוע בלקה שקופה או בלזור שקוף א . אם הוא צבוע בצבע רגיל אפשר לשייף מעט ולצבוע בכל גוון בפוליאור או בצבע שמן אחר 2 . לגבי הרגליים רצוי למדוד את הגובה ולנסר במסור גב ישר להבים או לקחת לנגר שיעשה זאת 3. לגבי ריצפה לא ישרה ניתן לישר אותה ע"י הדבקת חרסינה או קרמיקה פרצלון או כל אריח אחר שימצא חן בעיניך 4. לגבי בידה רצוי לבדוק האם הוא עדיין פעיל כדאי לנקותו עם חמצה ולהבריקו ולהחזירו לשימוש המתקן מאוד בריא ורצוי ונחוץ וימים יגידו אך אם ברצונך לפרקו קחי בחשבון שיש להביא אנסטלטור בעל מקצוע שיודע כיצד לפרק אותו. את יכולה להמשיך לשאול שאלות מה שאוכל תקבלי תשובה

amonit

New member
היי עטרה- ברוכה הבאה!!

ואני רואה שענו לך על כל שאלותיך,,, איך מתקדם קורס הצורפות?

פירוק הבידה

אם את מתעקשת לפרקו אין צורך בבעל מקצוע. בידה להבדיל מאסלה מחובר רק עם ברגים לרצפה. כניסת המים לבידה בדרך כלל יש שני ברזי ניל מאחורי הבידה. תסגרי את הברזים ותפרקי את הצנרת שיוצאת מהם לכיוון הבידה. יש לפתוח את הברגים שמחברים את הבידה לרצפה וכולו בחוץ. את הפתח שמתחבר הביוב לקיר תסתמי עם מרק אינסטלטורים על מנת שלא יהיה ריח

עטרה ב ט

New member
המון תודה ../images/Emo13.gif איך אפשר לדעת אם זה

עץ טבעי או צבע על עץ? השולחן בטוח עשוי מעץ אבל איך אני יודעת מה הצבע הטבעי שלו? עוד שאלה: יש דרך לסתום שריטות בשולחן עץ? שריטות עמוקות, הכוונה? ובקשר לרצפה - להדביק על המרצפות עוד אריחים, לא ישמר את העיקום?

למעלה