שלום אני חדשה וזה הסיפור שלי

שלום אני חדשה וזה הסיפור שלי../images/Emo7.gif

הכרתי אותו בצט הוא מיוחד מקסים,התאהבתי בו למרות שאני נשואה. כשהתחברתי לנט התכוונתי סתם להשתעשע,לא חשבתי שאהבה זרה תשאב אותי. אני חייה טוב עם בעלי,הוא אוהב אותי,יש לנו שתי בנות מקסימות. חברי הוירטואלי לוחץ שניפגש,אני רוצה אבל פוחדת,זו לי פעם ראשונה לפגוש גבר זר. אני מאוד סקרנית אני מרגישה אליו קרובה,אני מכירה אותו ולא ראיתי. קבענו להיפגש בבית מלון קטן,בלי לומר דבר,ללכת עד הסוף. אני מאוד רוצה ללכת והבטן מתהפכת בתוכי. אולי אם לא הגשים את החלום הזה יהיה לי צער לעולמים כי אני מאוהבת בו. מה אתם מציעים לי,האם ללכת לאהבה הזו ולהגשים???! האם לוותר על האהבה הזו ולכאוב??! תעזרו לי לחשוב אני מתפוררת.

פיפושית

New member
אז ככה

כפרה עלייך צריכה להבין ולהגדיר את הגבר הזה כפנטזיה , הוא מסקרן ומושך אותך בגלל שהוא מיסתורי ואם את מרגישה חייבת להיפגש תעשי את זה,אני מבטיחה לך : כשתראי אותו לא יהיה שם קסם וזה יתפוצץ לך בפרצוף.אני צריכה לדעת כי הייתי שם...בהצלחה

מ ופרעת

New member
לוחשת............/images/Emo140.gif

הרבה אין מה להגיד כי הרי בכול מקרה את תעשי מה שבא לך. אבל לפני שתעשי איזה צעד כדי מאוד שתפשפשי בארכיון של הפורום אולי ככה תביני שיש באהבה הזו הרבה כאב טוב טוב לפני שכולם יקפצו עליי אז נכון יש גם אהבות שפרחו פה אבל השאלה אם שווה לך להפסיד את מה שכבר יש לך ובמיוחד אם החיים שלך יפים עכשו

linu2

New member
לדעתי

"Let your mind go and your body will follow" למרות שגם אני חושבת שכשתראי אותו זה יתפוצץ לך בפרצוף ותרצי לברוח משם לזרועות בעלך היקר. אם בכל זאת תחליטי שאת נפגשת איתו ותרצי שהפגישה הזו תהיה מושלמת (בלי לחשוב על ההשלכות המוסריות של כל העניין הזה) אז כדאי שתסכמי איתו שתהיו בחושך מוחלט בתוך החדר. במקרה הזה את באמת תלכי עם הלב שלך, הפנטזיה שלך וכל מה שדימיינת לעצמך עליו. הנאה נטו.

ללכת עד הסוף ?

לוחשת יקרה אולי תעבירי את הפגישה לבית קפה קטן ותלכו עד הסוף בקטע של לשתות את הקפה לאטה אחר כך תחליטי מה מי מו נכון הדבר שמחשבות על דברים שאולי פיספסנו יכולות לאכול אותנו זמן רב אין מניעה מלנסות ........אבל בחכמה אל תעשי דברים שתצטערי עליהם בעתיד מהנדס משוגע

narkis37

New member
אנשים לוקחים סיכונים !והמחיר כבד../images/Emo4.gif

במקום לטפל בזוגיות ולנסות לתקן דברים במיוחד נשים נשואות שמצהירות שהבעל אוהב אותן??!!(נדיר בימים טרופים אלו)כל כך חבל ....וילדים מעורבים בענין אז השיקול צריך להיות הרבה יותר כבד ,ענין הפיתוי והחוסר יכולת לעמוד בפיתוי לא ברור לי, אני עצמי התגרשתי כי לא היתי במסגרת נישואין בריאה אז קמתי והתגרשתי וגם אחרי שכבר נסיתי הכל!!!אבל באמת הכל!אבל לבגוד?

Sefy

New member
...Instead of losing what you have

How about you try re-igniting the love and passion that you and your husband, the man you married, which you made two loving daughters in a unison bonding of love. Instead of throwing it all away for someone over the net, that you're not sure who he is, only by what he says, and ontop of that, he has no shame of pressuring you, a married woman, to through everything to meet him. True Love would give everything to make the other side happy, even if it means not with them, Love isn't Egoistic, People Are, you tell the story that you are losing your love, what about the love you already have ?

Sefy

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני רק מקווה שזה יעזור לה במשהו, וזה לא מאוחר מידי

טאKילה

New member
שלום לך לוחשת לסוסים..../images/Emo39.gif

לדעתי טעם הפנטזיה אין שני לו זה אוח של ריחוף, ועוד דעה שהיא שלי,פנטזיה אסור להגשים. אני בדעה שאם מגשימים פנטזיה היא מתקלקלת, הטעם המתוק הופך לתפל,הצבעים משתנים,הרכות נעלמת. לדעתי יפה לך לחלום,כי לחלום זה מירקם יפה רך,, והכי הכי חשוב לא מזיק לזוגיות הקיימת,בעל ילדים. את יקירתי תבחרי ותחליטי בעצמך..
שבת נעימה..

BurgerQueen

New member
../images/Emo4.gifפייר? לא יודעת מה לעשות

אני חושבת שהייתי אוזרת אומץ ונפגשת, למרות שיש המון סיכון בזה. אבל לא הייתי מחזיקה מעמד, הסקרנות היתה הורגת אותי....אבל כמובן, שאת זו את.

ערב טוב

ערב טוב! ראשית ברוכה הבאה לפורום. שנית ברוכה הבאה לקלאב......
אז ככה גם אני עברתי את מה שאת עוברת ... גם לי התהפכה הבטן , גם אני הייתי סקרנית, גם אני הייתי - עדיין מאוהבתגם אני חשבתי שזה משהו חד פעמי ...אבל תשמעי למישהי שנמצאת בתוך הסיפור יקירתי הפרי האסור כ"כ טעים, אין פלא שחווה לא עמדה בפיתוי.... אני אמרתי את כל אותם המישפטים והיום אני כמעט שנה "יחד" עם מישהו שחשבתי שהוא משהו רגעי, חד פעמי וכו.... תאמיני לי אין לי שום כוונה להגיד לך אל תעשי את זה , אל תפגשי איתו , גם בעלי הוא הדבר הכי בעולם והיום אחרי שהסיפור קצת התפוצץ לי בפנים אני עדיין גוררת את זה, כלומר אני לא יכולה לעזוב את הבחור עירבנו רגשות, ומנגד אני רואה את החיים והקשר עם בעלי האחד והיחיד הטוב המושלם והכי הכי בעולם שהיום הפכו להיום גהנום!!! אין רגע שקט בבית , כל היום רבים, מתווכחים, בורחים אחת מהשניה בקיצור יקירתי ....תחשבי טוב טוב ושוב טוב טוב לפני כל החלטה שתחליטי!!! בכל אופן בהצלחה ..... אמא ואשא אוהבת ....(שניים)

Sefy

New member
../images/Emo4.gif I Feel sorry for the Husband

Cause you don't even seem to regret it even one bit! you call him the one and only, the best and the most perfect in the whole world, and you cheated on him without even regreting it... What about the kids ? you said you have two of them, what about them ? and from what you are saying, it sounds like you haven't left the other guy, not that I see any point... I just feel sorry for your husband...​

judii1

New member
זאת לא הגשמה....

הכל יתנפץ ברגע שתראי אותו,כי המציאות תכה על פניך באור שונה. לדעתי אל תלכי את לא תפסידי אלא רק תרוויחי את המשך הזוגיות שלך. ומאין לך שהוא דובר אמת? וירטואלי הכל נשמע יפה,מכירה חברה שהתאהבה בערך כמו הסיפור שלך ,והמפח נפש היה גדול מנשוא,תמנעי זאת ממך.תודי בינך לבין עצמך שהכל סתם חלום איך אפשר להגשים דרך הנט הכל ב ו ל ש י ט.

Sefy

New member
...I Completly disagree with you

On the net, you can meet wonderful people, not all of them are liars, mulsters or anything. Some are great people, which you can learn alot from. Yes, true, there are risks, but don't you have even bigger ones when you meet people on the street or go on dates ?
When two people are honest with each other, as rare as it sounds, it can and does happen, then something wonderful can happen and love can happen, cause you know why ? you get to know the real person, and you don't judge by looks like ALL people do when they first see someone! That does not mean I approve of a wife or a husband cheating! that is a LIE and DISHONESTY and I consider it the worst that can happen from a person you Love and gave your heart and life to. Instead of finding some thrills over the net and falling in love with another person, do the right thing, look inside yourself, ask yourself, what is it youre missing that makes you look in other places... Fix the relationship, instead of talking to a stranger, talk to youre loved one, tell them how you feel, show them how you feel, re-ignite that love and passion you shared. It's not impossible, but it's not easy either. It IS easy to break everything and start fresh, but then again, you'l do it again and again everytime you find someone new, cause you'll be disappointed, and you'll end up alone...​

judii1

New member
אתה צודק חלקית

הגישה שלך בהחלט בריאה ונכונה, אפשר ללמוד הרבה מהנט ובוודאי יש אנשים נפלאים, אבל קשה למצוא אותם, בתור משהי שנתקלה בסיפורים מפגישות וירטואליות, כל עוד זה באמת וירטואלי שכל אחד יעשה מה שליבו חפץ. אבל מכאן להגשמה הדרך ארוכה ומסוכנת.

Sefy

New member
אני מדבר מנסיון שהגיע לחתונה כמעט..

אותם פושעים שתמצאי בחוץ בפגישות, תוכלי למצוא גם פה. ההבדל הוא שפה יש לך סיכוי להכיר את הנאדם עצמו לפני שתשפטי אותו לפי מראה, והתרוץ של רוב הבנות (התאהבת בי בשביל איך שאני נראית) עף מהחלון החוצה! וירטואלי זה לא מחשב, זה שני אנשים אמיתיים שמכירים אחד את השני דרך צורה אחרת של תקשורת, מכאן ולהגשמה זה אותה הדרך שתעשי בעולם "האמיתי" כי זה יהיה תלוי באותם חוקים של תקשורת וזוגיות.

Sefy

New member
וקצת תוספת על מה שאמרתי...

כמה אנשים טובים מצאת בפגישות ? כמה סיכוי נתת לפגישה של מישהו שדברת איתו ברשת ? כאשר מגיעית עם דעה שלילית, לא משנה כבר אם הכל טוב, זה נשלל כבר מההתחלה כי לא לקחת את זה ברצינות. כמו בכל מערכת יחסים, כאשר ממהרים, אז נפגעים, כשלוקחים את זה לאט ונהנים מהזמן ביחד ולומדים להכיר, אז גם יש לך מערכת יחסים, אותו דבר גם ברשת וגם פנים מול פנים.

למעלה