שלום אני חדשה וזקוקה דחוף לעזרה.

שיר3

New member
שלום אני חדשה וזקוקה דחוף לעזרה.

שלום הלכנו אני ואח שלי לצלם להפוך סרט בוידאו לדיסק שנראה אותו בדי וי די. הצלם הפך אבל עכשיו יש לנו בעיה: בבית שלי יש 2 די וי די מחברת LG וחברת GRAETZ ולאח שלי גם די וי מחברת LG עשינו את הסרט ב-2 העתקים הבעיה שרק בחברת GRAETZ רואים את הסרט אמרנו לצלם ועשה עוד פעם ואותו דבר ואמר שכנראה אי אפשר ב- LG אולי יש לכם פתרונות אודה לכם מאוד והסרט דיסק בצורת DVD-R ולא בצורת CD-R שתגיד שהצריבה לא טובה מה אפשר לעשות כי זה סרט מאוד חשוב לנו שהכנו. בתודה שירה

Razi284

New member
יכול להיות שפורמט אחר יעבוד

תלכי לאתר http://www.dvdrhelp.com ותחפשי שם את המכשיר שיש לך. כידוע, יש 3-4 פורמטים לDVD ואם אחד לא עובד יש סיכוי שהאחרים כן. והנה הסוגים: DVD+R/RW DVD-R/RW DVD-RAM האחרון מתאים רק לכונני DVD. לכי לאתר שנתתי לך, ותבדקי עם המכשיר שלך מתאים בכלל לקריאת DVD צרוב.

Razi284

New member
מה הדגם של ה LG?

לא כל כך הבנתי מה כתבת בתגובה הקודמת שלך, אבל אם תתני לי את המודל המדויק של המכשיר שלך אני יכול לבדוק שם ולהגיד לך.

שיר3

New member
הדגם של הדי וי די שלי הוא:

DC595NWQ אם תוכל לעזור לי אודה לך מאוד.

Razi284

New member
עוד מידע

הדגם צריך להראות משהו בסגנון הזה: LG 4710 או LG 5084 תראי אם יש משהו כזה על המכשיר שלך.

שיר3

New member
אין משהו כזה .

הדגם שנתתי לך זה הדגם שרשום גם על המכשיר וגם החוברת של המכשיר.

Razi284

New member
הנה התשובה

לפי האתר של www.vcdhelp.com הדגם הזה של הדיוידי עובד לכל סוגי המדיה של די וי די וגם VCD. אבל הוא לא תומך בSVCD. הנה לינק כמובן שיש לקחת את המידע באתר הזה בערבון מוגבל.

Razi284

New member
יכול להיות שפורמט אחר יעבוד

תלכי לאתר http://www.dvdrhelp.com ותחפשי שם את המכשיר שיש לך. כידוע, יש 3-4 פורמטים לDVD ואם אחד לא עובד יש סיכוי שהאחרים כן. והנה הסוגים: DVD+R/RW DVD-R/RW DVD-RAM האחרון מתאים רק לכונני DVD. לכי לאתר שנתתי לך, ותבדקי עם המכשיר שלך מתאים בכלל לקריאת DVD צרוב.

leocat

New member
אז ככה

רוב דיגמי ה-DVD בראשונים שיצאו, לא תומכים ב-DVD צרובים, ובינהם הדגם של LG. היום לעומת זאת כמעט כל הדגמים קוראים את כל הפורמטים, וכל הצורבים בהם הדגם של GRETZ, דגם מצוין. כדי לראות בכל זאת ב-DVD שאינם תומכים ניתן לצרוב CD רגיל בפורמט MPEG1 וזה נקרה VCD וניתן לקרוא אותו גם בכל כונן CD של מחשב. הצרה: האיכות- רבע מאיכות של DVD, ושהצלם לא יעבוד עליך - עותק DVD שווה הרבה פחות כסף. הוא יכול גם לנסות סוגים אחרים של מדיות DVD, חלקם מצליחים להקרא גם במכשירים הלא-תומכים.

שיר3

New member
אבל

זה דגמים די חדשים שיצאו לא מזמן בגלל זה התפלאנו שלא קורא איך אפשר לדעת אם זה מתאים אולי בעיה של איזה קוד שצריך לתקתק ויקבל .

Admini

New member
אגב...

גם בימי ה-CD הראשונים זה היה ככה. ה-CD-ROMים הללו לא תמכו בתקליטורים שנצרבו בבית.

shon86

New member
יתכן שהוא בכלל עשה לכם את זה ב

פורמט VCD והדיוידי של אחיך לא קורא VCD. אולי חשבת על זה?

שיר3

New member
לא זה בטוח לא.

כי הדי וי די קורא את כל סוגי הפורמטים.

למעלה