שלום, אני חדשה ויש לי שאלה

lital_f

New member
שלום, אני חדשה ויש לי שאלה ../images/Emo35.gif

כבר מספר חודשים שאני משתתפת סמויה פה בפורום, אבל עכשיו, עם חיפושי הצלם וה-DJ, יש לי שאלה ואין לי ברירה, אני צריכה להיחשף (קצת קשה לי...
). אנחנו מתחתנים בפברואר בגן במוזיאון (כמו רחלי אם אני לא טועה, ואני מחכה בקוצר רוח לחוויות) ועכשיו, במסגרת חיפושי הצלם הגענו לפגישה עם שחר שדרין . התרשמנו לטובה בסך הכל, אבל המחיר קצת מלחיץ אותנו ואנחנו לא מכירים אף אחד שהשתמש בשירותיו. ופה אני פונה לעזרת הפורום המקסים והממכר הזה: מישהו/י מכיר/ה? שמע/ה? בתודה מראש (ואולי אני אהיה קצת יותר אקטיבית בהמשך, מי יודע?
) ליטל

יעלי2

New member
שלום וברוכה הבאה בצל ביתנו ../images/Emo112.gif

לגבי שחר שדרין. ראשית ראינו שהוא מומלץ בכמה מקומות רציניים. שנית בביקורנו ב"קליאנטה" מוסיקה הם מציעים דיל שלהם איתו. היות והם חברה מוערכת, יש להניח שהם לא בחרו בו באקראי, ולכן זו עוד אינדיקציה שהוא טוב. אני הבנתי שהוא יקר,] אבל זה כבר יחסי. נקודת מחשבה לסיום, אם אני זוכרת נכון הוא בא מרקע של צילומי אופנה. מה שהייתי בודקת זה איך הוא מלצם לא במקומות סגוריםעם תאורה אופטימלית, אלא תמונות של חתונות. אחרי הכל צריך לבדוק גם כמה זמן הוא בעסקי החתונות (שיפשוף, ניסיון בתקלות וכו). זה למעשה המידע שיש לי ואשמח אם תחלקי עוד מידע לגביו ולגבי צלמים אחרים ודי ג´ייז שתראו, כי אנחנו גם בשלב זה בדיוק ורוצים לקדם את הענין עד סוף השבוע.

lital_f

New member
תודה יעלי ולגבי שחר והחיפושים:

גם אנחנו מקווים לסגור הכל עד סוף השבוע. אני נוטה למרוח דברים עד הדקה ה-90 ואחרי שלקחו לנו את התאריך שרצינו בגן אומנים והלכנו לסגור עם המוזיאון - לא שזו כזו פשרה - הבנתי שאם אני אני מורחת את נושאי החתונה, צפויה לי שורה של תסכולים ופשרות. אז לקחתי את העניינים בידיים (החתן גילה אדישות
, כמובן) והתחלתי להריץ טלפונים ופגישות (החל מיום ראשון שעבר). לגבי שחר: באמת הגענו אליו דרך קליאנטה וגם ראינו שהוא מומלץ במוזיאון, אבל אין כמו המלצה מנסיון אישי, וזה קצת חסר לי שאין לנו כזו. היינו אצלו ביום שישי וראינו אלבום חתונה. היה די מרשים והם (שחר ועוד צלם שהיה איתו בשם אבי) הותירו עלינו רושם שהם מקצועיים ויודעים את העבודה. המחיר אמנם קצת יקר, אבל מדובר בשני צלמים שנוכחים בחתונה ואנחנו לא משוכנעים שאנחנו רוצים וידאו, כך שזה יכול להיות פתרון לא רע. היינו אצל עוד צלמת, שהיא גם DJ-ית, בשם יפעת מ"ארטמוספר", שתקלטה אצל חברה שלי בחתונה והיתה מאוד מוצלחת. אבל אנחנו רוצים חתונה בסגנון מסוים מאוד, ובפגישה בקליאנטה, הרגשתי שה-DJ (רוני ורטהיימר) קולט את הראש שלי. זהו, עוד 2 פגישות השבוע (DJ וצלם) ואני מקווה שנחליט סוף סוף ונסגור עניין. וביום שישי, נתחיל לחפש שמלה...
לך כבר יש רשמים כלשהם?

lital_f

New member
כרגע זה סוד... ../images/Emo119.gif

אני מרגישה קצת חשופה לכתוב את זה בפורום. אולי כשאני אתרגל. אבל את יכולה לשלוח לי מייל ותעני בהקדם
. [email protected]

יעלי2

New member
בהמשך להמלצתי, גם אני שלחתי לך מייל

רק שתדעי שהוא מיעלי2 (למרות שהיוזר ניים שונה).

שחר שדרין וגן במוזיאון

היי ליאת וברוכים הבאים, ה-BUZZ (וואלה שיחקתי אותה) על שחר שדרין הוא שהוא צלם מצוין. ראיתי פעם עבודות שלו באיזו תערוכה ומאוד התרשמתי- אבל זה היה מזמן וכל מה שמתעד את זה, זה כרטיס הביקור שלו... אישית, אם הוא לטעמכם ואתם מתחברים אליו כאדם, אל תתלבטו יותר מדי על המחיר. הצילום הוא אחד החלקים המשמעותיים ביותר בערב- הוא זה שמבטיח לכם זכרונות, ותאמינו לי- מנסיון של אנשים שהצילום אצלהם היה גרוע- זה חיוני ! מה שכן, אם אין לכם פידבק ישיר, תבקשו ממנו שמות של 2-3 זוגות ודברו איתם. וכמובן אל תשכחו לוודא מי מצלם- הוא או הצלם האחר שהזכרתם. לגבי גן במוזיאון - לחיוב, המקום נהדר ומאוד רציני, וגם משקיע המון בעיצוב ובתפריט לקראתכם - כך שאני משוכנעת שתשיגי את סגנון האירוע שאת רוצה. לשלילה, הייתי ממליצה לוודא איתם שהם קיבלו את כל רשיונות התפעול שצריך (משטרה, מכבי אש, תברואה וכו´) - ובמיוחד רשיון הפעלה מהעיריה, כי לפני כמה חודשים היו להם בעיות עם זה !

lital_f

New member
המון ../images/Emo51.gif

נתת לי נקודות למחשבה. ודרך אגב, כבר מזמן רציתי לומר (אבל התעצלתי
) , הטורים שלך ב"מתחתנים" פשוט גדולים (מן הסתם כבר שמעת את זה, אבל אני חושבת שתמיד נעים לשמוע שוב...).

sariteran

New member
להזהר משחר שדרין!! (עפ"י שמועות...

..ממספר מקורות). ליטל הי! אני חברה בפורום חתונות כבר יותר משנה, עוד מאז ימיו ב- IOL ז"ל. במהלך תקופה זו היו בפורום מספר סיפורים מאנשים שהתחתנו עם שחר שדרין. כולם ציינו שהוא צלם מצוין מבחינת איכות התמונות, אבל היו לפחות שניים-שלושה מקרים של אנשים (שונים, בפרקי זמן שונים) שסיפרו שיש איתו בעיה - במקרה אחד הוא פשוט נעלם והלך הביתה בשעה 12:00 בלילה, בלי להודיע דבר לזוג וכמובן לפני שהחתונה הסתיימה. במקרים אחרים הוא פשוט ניגש בסביבות 10:30-11:00 בלילה לאחד מבני הזוג או המשפחה הקרובה והכריז שהוא סיים לצלם ואם רוצים שישאר צריכים להוסיף לו עוד משהו כמו 300 דולר. כמובן שלא נותנים לו ללכת ומשלמים... מקרה נוסף שזכור לי: הוא פשוט שכח להגיע לחתונה! כן, מה שאתם שומעים. כשהמשפחה ראתה שהוא לא מגיע התקשרו אליו ואשתו אמרה שהוא לא נמצא ושלפי מיטב ידעיתה אין לו אירוע באותו ערב. לגבי המקרה האחרון אני יודעת שהוא נכון בוודאות כי זה קרה ערב לפני פגישתנו עם ניצן גרץ,שסיפר לנו שהתקשרו אליו בבהילות והוא הסכים להגיע ולהחליף את שחר שדרין מהרגע להרגע! חשוב לי להדגיש שאני לא מכירה את שחר שדרין באופן אישי, ומעולם לא נפגשתי איתו. כל המקרים שתיארתי הם מקרים שתוארו בפורום הישן ב- IOL ולמרות שאני לא יכולה לערוב לאמיתות כולם, אני חושבת שמגוון כזה רחב של מקרים (חלקם סופרו ע"י בנות שהיו חברות בפורום במשך זמן רב) הוא לא מקרי. הסיבה שאני זוכרת כ"כ טוב את המקרים היא שזו הייתה התקופה בה אנחנו חיפשנו צלם, והייתי מאד ערה לנושא. אני בטוחה שיהיו גם סיפורים סותרים של אנשים ששדרין צילם אצלם והיו מאד מרוצים, אבל אני חושבת שלפני שאתם מחליטים לקחת אותו אתם צריכים לדעת את כל העובדות ואז להחליט האם לקחת סיכון.... זהו, שיהיה בהצלחה בכל מקרה ותספרי לנו מה החלטתם! שרית.

tuna

New member
מצטרפת לאזהרה...

קודם כל שלום, לכולם ובפרט לליטל, שגם אני כמוך משתתפת אילמת ברב הזמן, אבל עכשיו החלטתי להצטרף כיוון שגם לי יש מידע לא במיוחד חביב על שחר שדרין... בגדול: השמרי לך... והעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך בבחירת הצלם, היא לראות עבודות שלו אצל זוגות אמיתיים ולא אלבומי דוגמא, ולשמוע מהם לא רק על איזה צלם מוכשר או לא מוכשר הוא, אלא גם על יחסי אנוש, רמת השרות, ועל כיסוי נכון ואיכפתי של כל הדברים שחשובים לך!!! יש המון צלמים בשוק ששמים דגש רק על ה"אומנות" כביכול, ושוכחים לגמרי את הדברים החשובים באמת: תיעוד נכון ומלא של כל ההתרחשויות והאנשים שחשובים לך, כי תמונות מטושטשות ופריימים חתוכים ואנשים בלי ראש, זה אולי מאוד אומנותי, ויכול להיות נחמד בתור תוספת אבל אסור לשכוח את העיקר. וחשוב לא פחות, קליק עם הבנאדם, שתרגישי: ואללה מגניב לי להיות בחברתו, מתאים לי שיבלה איתי את הערב הזה החשוב לי כל כך.

lital_f

New member
אמ´לה ../images/Emo12.gif

(אוף! לא נקלטה לי ההודעה..) ההתלבטויות שהיו לי עד עכשיו הן קטנות ושוליות לעומת מה שאתן מספרות לי. אנחנו בהחלט ניתן לזה מחשבה שניה וננסה לבדוק טוב יותר. תודה!

אין צורך להיזהר משחר שדרין – מניסיו

שרית / ליטל היי, שחר שדרין אכן צלם מצויין, כפי שכתבה שרית. בעיניי הוא הצלם האיכותי ביותר בארץ, ואני אומרת זאת לאחר חיפושים רבים ופגישות עם הרבה צלמים. לגבי הרכילויות ששרית תיארה: נשמע לי תמוה ביותר ששחר שדרין נהג בחוסר אחריות ! בחתונה שלי שחר שדרין נשאר עד אחרי 2 בלילה ולא ביקש אף לא שקל אחד נוסף. 4 מחברותיי הטובות נהנו גם כן מאלבום תמונות מדהים ששחר שדרין צילם, וגם בחתונות אלו, בהם נכחתי אישית, נשאר שחר שדרין לצלם הרבה אחרי חצות. מכרים נוספים שלי לקחו את שחר שדרין לצילום חתונתם ומכולם שמעתי רק דברים טובים. למיטב ידיעתי, שחר שדרין אינו נשוי, כך שעובדה זו אינה מסתדרת עם השמועות שפורסמו. האם יתכן שניצן גרץ התבלבל? אולי בטעות התכוון לצלם אחר? אחד נשוי? ליטל – אם את מחפשת צלם טוב ואיכותי (אמנם לא זול) – הסטודיו של שחר שדרין מומלץ מאוד !!!

למעלה