שלום! אני חדשה ויש לי שאלה...

WhiteAce

New member
שלום! אני חדשה ויש לי שאלה...

ד"א: זה השם של אחי... אז קיצר... לפני כשבוע היה סיפור כזה: אני בפנימייה ליד נתניה אז: אני ועוד 2 בנות עשינו סיאנס (סגור), להפתעתנו: הצלחנו, היה מישהו שענה לנו, שאלנו את שמו והוא ענה לנו. מרוב פחד ניתקנו את הקשר (סגרנו ת´סיאנס), לאחר שיכנועים רבים מהחברות החלטנו לנסות שוב, הצלחנו שוב וההפתעה הייתה יותר גדולה כשגילינו שהמוזמן זה אותו אחד מההזמנה הראשונה (הכל תואם: שם, משפחה, שנת לידה ומוות). כאשר רצינו לסגור את הסיאנס עצרה הכוס על המילה "לא". באותו לילה בחדר שלי (לבד) כאשר לא היה אף אחד בחדר חוץ ממני הוילון התחיל לזוז כאילו יש רוח חזקה בחוץ, כאשר מישהי נכנסה לחדרי שמתי לב שהוילון הפסיק לזוז וכשהיא הלכה זה קרה שוב. יום למחרת הלכנו לספריה וביררנו על הבנאדם בספרים ואינטרנט וגילינו שהיה בנאדם כזה (הוא בעצמו היה סופר). קצת נתקפנו בפחד והחלטנו לא לעשות את זה שוב. אבל אתמול קרה עוד משהו מוזר לאחת הבנות שהיו איתי: היא נכנסה לחדר שלה ונעלה את הדלת, כאשר באתי, ניסיתי לפתוח את הדלת אך הסתבר שהיא נעולה אבל כשהבחורה שהייתה בתוך החדר באה לפתוח הדלת כבר לא הייתה נעולה יותר... אז רציתי לשאול אם יש לי סיכון כלשהו בגלל הסיאנס? מותר לספר לחבר שלי על זה?

שלום לך- סיאנסים זה דבר שמאד

מאד מסוכן לעשות פשוט הימנעי מלעשות זאת שוב זה לא משחק לשחק עם רוחות ולא כולן טובות ועוזרות ויש שנשארות ואי אפשר לשלוח אותן חזרה לעולמן- ואז מתחילים כל מיני דברים לקרות ובלי להפחיד תאמיני שרצוי מאד להתרחק מהעיניין הזה לצמיתות

misty10x

New member
לחיזוק דבריה של אביגיל

כידוע, ישנם מלאכי עליון, וישנם מלאכי חבלה... שלא נדע! כמו שיש את אלה, יש ישויות טובות ועוזרות, אבל יש ישויות שמבקשות נקמה, או שמתגעגעות למגע הפיזי, לחיים בתוך גוף. כשישות/רוח/מלאך באים לדבר איתך מרצונם, בחלום, או בתיקשור בעירות, אין סכנה, הם לא יכולים להזיק - את מוגנת ע"י מלאך שומר. אבל כשאת עושה סיאנס, את מפריעה לאותן ישויות, ומאחר ואת זימנת אותן, ההגנה סרה ממך, כך, שאין לדעת מה עלול לקרות ומה באמת יקרה, זה יכול להגמר ב"דיבוק" (כשרוח נאחזת בגוף חי ואינה מוכנה להרפות), זה יכול להגמר רק בסכיזופרניה (פיצול אישיות) וזה יכול להגמר בקללה, שתמשיך ותפעל משך דורות - "פוקד עוון אבות על בנים, על שילשים ועל ריבעים." תשתדלי להתרחק מסכנות.

למעלה