שלום אני חדשה ויש לי שאלה

מעצבת

New member
שלום אני חדשה ויש לי שאלה

בטח נשאלה כבר מספר פעמים...אבל בכל זאת: אני לוקחת גלולות כשמונה שנים, והחלטתי להכנס להריון. כמה חודשים של הפסקת הגלולות אני צריכה לפני שאני מתחילה לנסות להיכנס להריון? מה אתן עשיתן? חיכתן? כמה זמן? תודה

meme1975

New member
שלום לך מעצבת, הרי תשובתי ../images/Emo39.gif

זה מאוד אינדיבידואלי, יש בנות שלוקחות שנים גלולות ומיד עם הפסקת נטילתן הן נקלטות ויש כאלה שלהיפך..... מומלץ להפסיק מס' חודשים ולתת לגוף להתנקות (כך רופאים ממליצים), אני בכל אופן עשיתי כן למשך כ-6-7 חודשים ונקלטתי (לצערי לא בהצלחה רבה אבל זה כבר סיפור אחר, לא קשור לעניין). כדאי גם להתייעץ עם רופא הנשים שלך שמכיר את סוג הגלולה שנטלת ויודע גם פרטים על המחזור שלך (האם סדיר?) ו/או אם יש בעיות רפואיות אחרות ויכול לתת לך המלצות רפואיות נוספות, אם יש. בכל אופן מאחלת לך הרבה הרבה בהצלחה
ותעדכני לכשיגיע הרגע המאושר.........

danonit

New member
זה תלוי בגוף שלך ואיך הוא מגיב

יש בנות שבחודש הראשון נקלטות ויש כאלה כמוני שכבר 4 חודשים בלי גלולות והגוף לא חזר "לעבוד" כמו שצריך, זה מאוד אינדיבידואלי. יש רופאים שממליצים לחכות חודש אחד בשביל לדעת מתי הגיע מחזור אחד וככה לדעת מתי לצפות למחזור הבא. הגוף לא צריך להתנקות אבל הוא צריך לפעמים זמן לחזור ולפעול לבד כמו זהוא פעל בלי גלולות.

פּוֹנְג

New member
אין תשובה חד משמעית

כמו שענו לך. יש מי שהמחזור שלה יכול להסתדר כבר בחודש הראשון של ההפסקה, ואפילו להכנס להריון כבר בחודש הראשון. ויש מי שיקח לה מספר חודשים להגיע למחזור סדיר. הצעה שלי היא אם יש בחודשים שחשוב לך לא להכנס להריון (כל אחת והסיבות שלה) תשמרי בצורה אחרת. בהצלחה רבה וברוכה הבאה.

למעלה