שלום! אני חדשה ויש לי שאלה

שלום! אני חדשה ויש לי שאלה

קודם כל - קוראים לי ליאת, בת 19 מירושלים. ועכשיו לשאלה - מי נותן שמות לדמונים? ההורים? הילדים עצמם? האמת היא שסביר להניח שזה משהו כזה שכולם יודעים אבל אני די טרייה בחומריו האפלים, ולכן לא יודעת כלום מלבד הספרים.

Fairywitch

New member
וואו, שאלה מעניינת../images/Emo12.gif

האמת היא שזה לא נאמר בספרים, וזאת תהייה ראויה לדיון. אין לי מושג... הייתי מהמרת שהדמונים בוחרים שם לעצמם. ברוכה הבאה
אני חנה

נטעש

New member
שאלה יפה!

אני חושבת שההורים נותנים שם, ואם לא אז מבוגר אחר שקרוב לילד בעל הדמון. אני יודעת שסרפינה פקלה נתנה שם לדמונית של וויל. וברוכה הבאה! אני נטע וכרגע אני גרה בניו זילנד אבל עוד חמישה חודשים אני חוזרת...

JustRain

New member
היא לא בדיוק נתנה לקירג'אווה שם...

היא יותר... איך לומר? סיפרה עליו לויל. נראה לי שהשמות "נולדים" עם הדמונים - איך אני מסבירה את זה?... אם היה פחות חם אולי הייתי מצליחה לחשוב בראש צלול ולהסביר כמו שצריך. אני לא מקנאה במי שגר באילת
הו, חם היום! |נמסה|

נטעש

New member
מה? לא נכון!

סרפינה פקלה שאלה אותה אם יש לה שם, היא ענתה שלא ואז ספרינה אמרה קירג'אווה יהיה השם שלך מהיום....

נטעש

New member
ציטוט כדי להוכיח!

מתוך הפרק "החץ השבור" ..."Serafina turned to the nightinagle and said, 'what is your name?' 'I have no name. I didn't know I was born until I was torn away from his heart.' 'Then I shall name you Kirjava.'..."

האבק

New member
../images/Emo45.gif

לאחר מכן, אם זכרוני אינו מטעני, היא גם אומרת לה שתהיה משמעות לשם שלה, והיא תגלה אותה מאוחר יותר. "קירג'אווה" בשפה כלשהי זה "רב גווני". הצורה שבה היא התקבעה היא דמון חתולה עם פרווה רב-גוונית

האבק

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, האם את מכירה את אתר הקהילה? http://www.hdm.co.il ולא לשכוח גם את האנציקלופדיה: http://www.hdm.co.il/wiki בנוגע לשאלתך - לדעתי אין מידע כזה בספרים. היו הרבה שאלות על הדמונים שהועברו לפולמן והיו מספר שאלות שהוא פשוט ענה "לא יודע"
יכול להיות שייה מידע על זה ב"ספר האבק", שזה ספר נוסף שפולמן כותב על הטרילוגייה. לא ידוע לנו אם זה ספר המשך או ספר רקע. אני חושב שפעם היה דיון כזה, ואחת האפשרויות שהעלנו היא שכמו שההורים של הילד נותנים לו שם, אז הדמונים של ההורים יתנו שם לדמון של הילד. זה הגיוני וחמוד

The Immortal Me

New member
דמונים של ההורים?../images/Emo210.gif

תדמיינו את הקוף הזהוב אומר: "ועכשיו יקראו לך פנטלימון!" ומחבק את בנו באהבה. לא הבנתי את זה, מה, סטלמיירה הולידה את פאן, או שהוא פשוט הופיע אחרי שליירה נולדה? רוני
.

משעשע ../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שהקוף הזהוב בכלל דיבר בספרים. אולי הוא אילם
אבל זו בהחלט נראית לי אפשרות סבירה, בעיקר בגלל שרוב שמות הדמונים הם מוזרים כאלה.

The Immortal Me

New member
מה אפשרות סבירה?../images/Emo210.gif

שהדמונים נותנים שמות לילדים שלהם? איך זה סביר שהם יתנו לילד שלהם שם מוזר כזה, או שהם נוקמים על השמות המוזרים שלהם? יש לקוף הזהוב שם בכלל?
רוני

דווקא יש לו שם!

מישהו אמר לי אותו פעם, ואני זוכרת שהתחלחלתי עמוקות. אולי מישהו פה בפורום זוכר איך קוראים לו..?

Orion132

New member
קוראים לו

Ozymandias. פולמן אמר את זה בראיון לרדיו מתישהו.

אפשרות סבירה היא

שהדמונים מעניקים לדמונים של הילדים שמות. הם לא נוקמים על השמות המוזרים שלהם, בשבילם זו פשוט נורמה של שמות. כמו שאצלנו "לירז" לא נשמע מוזר, להם "קירג'אווה" לא נשמע מוזר. טחח, איזה ווירדוז.

למעלה