שלום אני חדשה, יש מקום?..

שלום אני חדשה, יש מקום?..../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

נעים מאוד שמי ליידי בל, ואני בפרק ב' של חיי כעט, יש לי שני ילדים מנישואין ראשונים ליאל עוד מעט בת 10 ומיקי בן שבע, וקורל בת חמש שהיא הבת המשותפת שלי ושל בעלי מנישואי השניים הנוכחיים. לבעלי הנוכחי יש גם שלושה ילדים בהונגריה מפרק א' של חייו תאומים בני חמש עשרה ובת בת שמונה עשרה, בעלי עלה לארץ מהונגריה לפני שמונה שנים לאחר שהתגרש החליט לעשות עליה. אנחנו בקשר טלפוני הדוק עם ילדיו ומבקרים אותם בקביעות אחת לשנה בהונגריה, אגב הילדים מאוד אוהבים את ילדיי מלבד אחותם שנמצאת כאן יש בין כולם קשר מיוחד במינו. בכל מקרה אני חושבת שיש לי מזל גדול מאוד מבחינת המשפחה הנהדרת שהורכבה בסופו של דבר אחים מפה אחים משם..
לגבי הגרוש שלי, מיד לאחר גירושיינו הוא ברח מהארץ והוא לא בקשר עם שני ילדיו, ואין לי שמץ של מושג אם מהצד שלו לילדי יש אחים, ביום מן הימים אולי ילדי ידעו שיגדלו.. אז אני מתקבלת אליכם?? מצרפת תמונה של שלושת ילדי.. נעים מאוד

azaria

New member
זמנית וועדת הקבלה לא פעילה.

אז בינתיים כולם יכולים להיכנס חופשי ולשבת איפה שמתחשק להם. אם טוב להם איתנו הם נשארים, ואם לא מסתדר אז ממשיכים הלאה. זה המצב כבר הרבה זמן וככה גם יימשך בעתיד הנראה לעין. ברוכה הבאה ואני מקווה שימצא חן בעינייך הבית הזה.

איזו מורכבות!

ברוכה הבאה לפורום!
הכי חשוב, שיש כזו הרמוניה בין כולכם.. יש לך ילדים מקסימים אחד אחד

איזו מורכבות!

ברוכה הבאה לפורום!
הכי חשוב, שיש כזו הרמוניה בין כולכם.. יש לך ילדים מקסימים אחד אחד

עזריה טועה, יש כאן ועדת קבלה פעילה!

כל מי שבא שואלים אותו שאלה מאוד קריטית: האם את/ה רוצה להיות כאן? אם התשובה היא כן - היא/הוא מתקבלים בו במקום... אז אם את רוצה להיות כאן - התקבלת ובשמחה! איזה ילדים מקסימים!

הנאה הבית בעינייך ?

נאה
הטובה המשפחה ...טובה ולכן אשאר, תודה על קבלת הפנים החמה

גברת יפה ,ברוכה הבאה

בואי שבי איתנו בהמשך יוגשו גם עוגה ואפילו קפה ילדיך מקסימים ,באופן אישי מציעה לך לא להשתמש בשמותיהם האמיתיים.

*יערית

New member
ברוכה הבאה ליידי בל../images/Emo140.gif

אנחנו כבר מכירות מפורום אחר
את בהחלט במקום הנכון

yanivca

New member
היי ליידי, התזמיני אותי לשבת לצידך?

או שצריך להזמין מקום מראש בספסל החדשים

למעלה