שלום, אני חדשה כאן. אני ובעלי הטרי

שלום, אני חדשה כאן. אני ובעלי הטרי

אמורים לצאת לירח דבש בסביבות מרץ. הייתי רוצה לדעת, עד איזה חודש מזג האוויר ממש קייצי בתאילנד? הייתי שם לפני שנתיים באוקטובר וכבר לא היהה ממש חם ולא נכנסנו כמעט לים. האם סוף מרץ עדיין קייצי ממש? חוץ מזה, למישהו יש עיצות לעוד מקומות קיציים בתקופה הזאת, לטיול של שבועיים- כלומר למקום לא רחוק ויקר מדי? תודה רבה!!

kogawa

New member
קודם כל מזל טוב

בשאלתך, הכל מבולגן: מרץ יכול להיות כבר חם בצורה בלתי נסבלת - ראי מז"א בבנגקוק מקומות קייציים במרץ ישנם מליון, אבל לא ברור לי מה זה לא רחוק ויקר מדי, תאילנד הוא מקום רחוק ויקר בטרוף לאומת גני עדן טרופיים אחרים. המלצותי לחופים קסומים לעונה זו הם: לאמו בצפון קניה (גם מלינדי ומומבסה נהדרים) זנזיבר טריוונדרום הודו חופי דרום סרילנקה האי בורקאי לייד פנאי הפיליפינים ומהאתרים המדהימים והטובים ביותר נמצא כאן מעבר לסיבוב - חופי סיני

תודה רבה!

האם המקומות שציינת לא יקרים יותר? בתאילנד, מלבד הטיסה, הכל מאוד זול. המקומות שציינת לא תיירותיים ויקרים יותר מבחינת מחיה? ציינת כמה מקומות. היית בכולם? יש אחד שבמיוחד מומלץ?

kogawa

New member
כמובן שביקרתי בהם

תאילנד היא מהמדינות היקרות במזרח (פרט ליפן הונג-קונג וסינגפור). לא המלצתי על המלדיבים, קומרו ואיים אחרים בגלל המחיר. כל שאר המקומות שהמלצתי עליהם (פרט למלונות הפאר בסיני) זולים משמעותית מתאילנד לדעתי מכל המקומות האלו, לאמו הוא גן העדן האמיתי למי שלא מחפש מלונות פאר ומסיבות סמים, אלא אוקיינוס, עיר סואהילית עתיקה ויפיפיה ללא מכוניות, מפרשים משולשים של סירות ה"דאו" ושייט בין האיים, ושקט רומנטי ראי כתבה ראשונה וכתבה שניה וחפשי בנט.

למעלה