שלום אני חדשה כאן ואני צריכה עצה.

שלום אני חדשה כאן ואני צריכה עצה.

קיימתי יחסי מין עם חבר שלי מספר פעמים ועכשיו גיליתי שאני בהריון ואני נורא מפחדת... זה ממש יקר ההפלה והוא רוצה שנשלם חצי חצי וכרגע אין לי כסף. ותאמת דחינו תהפלה מספיק זמן ואני מפחדת שיהיה מאוחר מידי וההורים שלי יגלו ויהרגו אותי!!! מה לעשות???.

בהחלט ממש שובבה...

אז בתור התחלה - "בלי פניקה" כמו שאמר ד. אדמס - אין בעיה בלי פתרון. שווה להציץ באתר הזה לקבלת תשובות מקצועיות יותר. לגבי התשלום - אני מעריך שזה מאוד לגיטימי להתחלק חצי חצי כי מה לעשות - צריכים שניים לטנגו - ואני מאמין שניתן למצוא פתרונות כלכליים בצורת חברים טובים או בני משפחה. כמו כן - אני מאוד ממליץ ליידע את ההורים, הם ידעו את זה בכל מקרה בשלב מסויים... אז עדיף שיתמכו וילוו בתהליך. הם עדיין ההורים שלך והם דואגים לך. והכי חשוב - אל תדחי את העניין - כי אז באמת יהיה ממה לדאוג.

תודה האתר עזר לי מאוד...

ובקשר להורים אני לא יכולה לספר כי אני באתי ממשפחה דתייה שלא נהוג דברים כאלה ואפילו לא ידעו שיש לי חבר יצאנו בסתר כזה... אני חזרתי בשאלה ובגלל זה ההורים שלי ממש כועסים אבל עם הם היו שומעים על זה שקיימתי יחסים ועוד נכנסתי להריון אני יודעת שהם לא היו מוכנים לשמוע ממני והיו שולחים אותי לאחד הדודות או משהו כזה... אז אין מצב שאני יספר להם..ניראה לי שאני ילווה מחברה או משהו אין ברירה...תודה על העצה שלך!!

אל תדחי את זה!!! אחר כך

זה יהיה סיפור הקבה יותר גדול. יש וועדות אנונימיות להפלות, שעושות את זה בחינם, כפוף לאישור הוועדה. אם בכל זאת זה עולה..תממני מכיסך..ותבקשי אחר כך החזר (צמוד למדד :)) ולא..אין לי ניסיון בנושא חחח

magenta73

New member
אני רואה שאמדוד לי כבר כיוון אותך

נותר לי לאחל לך בהצלחה. אל תדחי את זה יותר מידי זמן.

סימפתי

New member
one ounce of prevention

שובבה, שובבה, עשי זאת במהרה, באופן דיסקרטי, ועם רופא פרטי. לבקש במפגיע לא להשאיר תיק רפואי. לגבי העתיד? זיכרי one ounce of prevention worth Five Pounds of intervention בהצלחה!

orrin

New member
להרגע.... בתור התחלה

ראשית, הפלה אפשר לעשות עד חודש שביעי....... אבל ככל שעובר יותר זמן היא הופכת ליותר מסובכת. מעבר לזה, הזמן משחק פה תפקיד די משמעותי- כי בשליש הראשון של ההריון הפלה היא גרידה- כלומר הרדמה, ואחרי שעתיים את מתעוררת בלי עובר. אחר כך, זה כבר זירוז לידה כולל צירים, ירידת מיים וכו'..... מעבר לזה- בקטע הכספי, יש ועדה שאחראית על הפלות בכל בית חולים בארץ, ומגישים אליה טופס ובו כל ההסברים וכל הבדיקות הנדרשות והם יכולים לכסות לגמרי את מחיר ההפלה במידה והם מוצאים לנכון. לגבי ההורים שלך- כמה שהם לא יכעסו, הם עדיין יאהבו אותך. להביא ילד שלא רוצים בו, שלא מוכנים לקראתו- זה כמו לרצוח אותך, ואותו ביחד, כרגע, בדם קר. בהצלחה

למעלה