שלום אני חדשה כאן וזקוקה לעזרה

ayelet b

New member
שלום אני חדשה כאן וזקוקה לעזרה

אנחנו הורים לילד בן 2:03 שלפני כחצי שנה החל עם נסיגה שפתית ברורה (בעבר ביקש בקשות באופן מילולי והפסיק) וכרגע רוב הזמן מסתובב בבית שר ומדקלם וממלמל לעצמו . איתנו הוא מתקשר אך לא עם אנשים אחרים. כרגע התחלנו תהליכי אבחון ואני רוצה לנסות לתת לו את כל הסיכויים שאפשר. אני ובעלי חשבנו ומצאנו שהנסיגה שלו החלה בתקופה בה עברנו ממטרנה צמחית לחלב פרה. מובן שמהפסקנו לו חלב פרה מיידית. בנוסף הוא סובל כבר המון זמן מעצירויות קשות שלא הגיבו לשום טיפול. קראתי פה הרבה דברים אבל אני מרגישה מבולבלת ואובדת עצות. אשמח מאוד אם מישהו טוב לב יוכל לעשות לי קצת סדר בבלגן. מאיפוא מתחילים? למי פונים? האם להתחיל מיידית אנזימים או לעשות קודם בדיקות? מה זה גישת DAN? איך מגיעים לרופאים המטפלים כך? האם יש בכלל סיכוי לשיפור? אשמח לקבל עצה טובה וגם מילת עידוד.

nissan41

New member
עצירות - לאחר שנסינו הכל: אבילק, סי

סיבים, מיקרולט, פאראפין וכו' - הדבר היחיד שעוזר וללא שום תופעות לוואי, וניתן להשתמש לאורך זמן : "פגלקס קידס" ניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם.

y u l i y

New member
לאיילת B

בסוף החודש מתקיים בארץ כנס בנושא "גישת DAN" תני לי את המייל שלך ואשלח לך חומר והזמנה. החומר כולל מבוא שיעזור לך לעשות סדר בכל מה שקראת כאן את יכולה לשלוח לי ל- [email protected] יעל

razgalili

New member
מילת עידוד

לכי לאתר המצורף ותראי את קטעי הוידאו של הילדים לפני ואחרי

Alizaslu

New member
B12 METHYLCOBALAMIN

שלום רז קראנו, וראינו את הסרטים. זה מדהים! האם לך אישית יש נסיון עם B12 METHYLCOBALAMIN? האם מישהו מהפורום עשה את הזריקות? ידוע לך ממי אפשר לקבל הדרכה בנושא לאור המצב שאין בארץ רופאי DAN. תודה על העידוד. רצ"ב מאצרים של ד"ר מרקולה על B12 ועל CHLORELA מה דעתך?

הניסיון שלנו מצויין

כאשר התחלנו ראינו הבדל ע-נ-ק. אמנם הייתה יותר פעילות ויותר גרייה, אבל ההתקדמות בשפה ובחיברות פיצו על זה. מה גם שיותם בלי תוספים הוא היפו-אקטיבי - עייף, חלש, זז בקושי, אז עוד קצת פעילות זה בסדר. התחלנו מ-500 מק"ג פעם בשלושה ימים ובהדרגה הגדלנו ל-2250 מק"ג כל יום. שקלנו אפילו להגדיל עוד או לפצל את המינון אבל כאשר ניסיתי לפני כמה חודשים לא ראיתי הבדל. הכמות הזאת גרמה לד"ר ברגר להתפלץ ולהכריז שמעל לזה הוא לא עולה. לד"ר ברדסטריט זה לא הזיז והוא אף היה מוכן לעלות במינון אם היינו רואים תוצאות. בעיניי זו אחת מההתערבויות שנתנה הכי הרבה תמורה לכסף. אני חייבת להוסיף שהיו מהמשתתפים בפורום שניסו וראו תוצאות שליליות ארוכות טווח (לקח לילד כמה חודשים להתאושש). לגבי כלורלה - דעתו של אנדי קטלר אמינה עלינו, והוא נגד. לד"ר מרקולה יש אתר טוב והוא מכסה נושאים רבים אבל לדעתי כאן גם חולשתו; ההתרשמות שלי הייתה שהכיסוי הוא בדרך כלל בחזקת מבוא ואינו מעמיק. אנדי קטלר עשה מחקר מעמיק בנושא. עד כה, העצות שהוא מביא בסיפרו עזרו למשפחה שלנו יותר מאשר כל עצה מרופא.

Alizaslu

New member
'B12 METHYLCOBALAMIN'

שלום תמי אפשר לקבל את שם הספר של אנדי קטלר. האם ידוע לך מי יכול ללוות אותנו מבחינה רפואית בארץ בענין ה B12. מה משך הטיפול של זריקות ה B12? האם ידוע לך מה מידת האפקטיביות של הB 12 בכדורים? המון תודה

razgalili

New member
הי

מי שיכול כרגע ללוות אותכם בישראל הוא ד"ר אופנהיים.זריקות ה B12 הם למשך תקופה ארוכה מאד. יתכן שלכל החיים.B12 בכדורים לא עובד שימי לב שהזריקות חיבות להכיל MB12 ולא B12 - הצורה הספציפית של הויטמין חשובה פה כי כל הבעיה היא חוסר היכולת של הילד להסב B12 לMB12 צירפתי קישור לאתר של קטלר שם ניתן לקנות את הספר שלו

למעלה