שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה [=

naamush22

New member
שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה [=

שלום.. יש לנו בבית הספר בעיות עם המורה לערבית.. הוא כבר ממש זקן ולכן הוא לא מלמד כלל לפי המיקוד.. לא משנה- שאלתי היא כזאת: 1. בבגרות בע"פ בערבית, הקטעים עליהם נבחנים מופיעים מולינו? [למעט הקוראן שבטוח קוראים ממנו..] 2. האם אני צריכה לסכם בע"פ על הקטעים או ששואלים אותי שאלות מכוונות? [במאמרי המפמ"ר של 2008 והסיפורים שאני צריכה ללמוד] תודה רבה

תגובה

הבגרות בע"פ בערבית מהווה כ20% מהבחינה של ה5 יחידות.. הקטע של הקוראן מופיע כמובן מולך ושאר הקטעים לא. ובאשר לשאלה השנייה אם צריך לסכם את הקטעים בעל פה אז כן.. את צריכה לעשות סיכום לפני הבחינה של כל המאמרים אגב אם את מחפשת סיכומים טובים אוכל להביא לך כמה

naamush22

New member
כן כן ../images/Emo198.gif../images/Emo6.gif

אני אשמח מאוד לקבל סיכומים על הקטעים.. אני צריכה על اهل الجنة אנשי גן העדן لفقاراء مجناً לעניים בחינם الى امي לאמי- שיר של מחמוד דרוויש ומאמרי המפמ"ר: تكريم بولندية أنقذت أطفالا يهود خلال الحرب العالمية הענקת כבוד לפולניה שהצילה ילדים יהודיים במשך מלחמת העולם [השנייה] ألهاتف الجوال في خدمة الإسلام הטלפון הנייד בשירות האסלאם وثيقة الاستقلال מגילת העצמאות כל סיכום בערבית שאני אוכל ללמוד לבגרות יעזור מאוד מאוד!! תודה רבהההה :)

תגובה:

שלחתי לך.. אגב את צריכה את המילים של הסיפור מגילת העצמאות או סיכום? אם את צריכה יש לי גם שאלות הבנה בקשר לסיפור העניים חינם צרי איתי קשר..

למעלה