שלום!אני חדשה כאן. ויש לי שאלה.

איריס 20

New member
שלום!אני חדשה כאן. ויש לי שאלה.

והיא-לפני כ-שנתיים. מאוד אהבתי צבע כחול.לכן עיצבתי את כל הבית(רובו)בכחול -לבן.עכשיו עם הזמן הישתנה לי הטעם. אבל אין לי כרגע אפשרות לשנות. רציתי להתייעץ אתכם לגבי הקירות בבית הייתי רוצה טיפה לשנות אווירה ולא להראות שהכחול בבית הוא דומיננטי. איזה צבע(או-שילוב של צבעים.שזה מה שאני מעדיפה.למעשה)הייתם ממליצים לי לצבוע את הקירות.
מראש על כל תשובה שתענו
איריס

Johnnit

New member
שילוב שמילוב

לבן! אין כמו לבן טהור ויפה תמיד מאורר את הבית ולא מעביר אוירה מסויימת. אלא איזו אווירה שאת רוצה! והוא אף פעם לא נמאס כמו שצבעים אחרים כן...כמו שקרה לך עם הכחול... בנוסף את לא צריכה להתאים לו רהיטים בצבע מסויים- הכל הולך איתו.

כן לא שחור לבן

ממש לא מסכים. ברור שלבן הוא הכי נייטרלי והכי "בטוח" ללכת על לבן, אבל בטח שיש המון שילובים הרבה יותר יפים, הכל בהתאם לאופי של מי שגר וכמובן במבנה החדר.

Johnnit

New member
מממ ראית את....

הדירות החדשות שבנו בבניין כזה מוזר בתל אביב...דירות ממש ענקיות שמשקיפות על כל תל אביב וכל הירקון...אז פעם הראו אותן מבפנים בגאי פינס...מבפנים הכל לבן וחלונות ענקיים עם מלא אור זה הכי יפה לדעתי טוב זה עניין של טעם... חוץ מזה שמי שמאוד חסר לו צבע בחיים יכול לצבוע בלבן ולתלות על הקירות תמונות צבעוניות כי ללבן זה כמובן יתאים. אם צובעים את הקיר בכתום נניח אז לא כל תמונה תתאים לזה...

טוב כאן צדקת..

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני אדם של צבעים, ואני בטוח שגם הדירות הנ"ל היו יכולות להיות מעוצבות יפה יותר. יום טוב!

למעלה