שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה

שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה

החלטתי לנסות לעצב את החדר שלי, אחותי הגדולה עוברת דירה אז עכשיו יהיה לי חדר אחר ואחלה אפשרות לעיצוב. החדר שלי צבוע בתכלת, ועל אחד הקירות מצוירים היפה והחיה לא צבועים. אני מתלבטת אם כדאי לצבוע את זה או לעבור על זה בחול אני פשוט פוחדת שבחדר שלי תשלוט צבעוניות רבה מדי. תודה מראש לעונים, הילדונת

שמופית

New member
השאלה היא

אם את אוהבת את הציור. אני לא יודעת בת כמה את, אבל תנסי לחשוב איך תרגישי בחדר עוד שנה-שנתיים (במידה ואת לא מאלה שמשנים חדר כל שנה
) אם את רוצה לשמור על הציור, אבל לא רוצה צבעוניות יתר, אולי תצבעי רק את הקונטור שלו בכחול כהה נניח ? את יכולה להחליט על הצבעוניות שאותה את רוצה בחדר ולפי זה לצבוע את הציור. נניח אם הריהוט מעץ, את יכולה לצבוע את הציור בצבעים חומים (משמנת עד חום שוקולד). היפה לא חייבת שמלה אדומה והחיה ממילא חום

לשמופית

זה לא ממש ציור ילדותי והצבעים הבולטים בחדר שלי הם צבוה וגוונים של כחול. החליפה של החיה בצבע כחול, והשמלה של היפה בצבע צהוב אז זה קצת מתאים לי לחדר.

שמופית

New member
נו, אז זה נשמע ממש אחלה ../images/Emo9.gif

אז יש לך קיר בתכלת, תעברי על הקונטור של הציור בכחול כהה, ותצבעי אותו בגוונים של החדר. אולי הייתי מוסיפה עוד נגיעה בורוד או אדום בציור ובכריות, כדי לרכך טיפה את החדר ולהכניס עוד צבע חי
בהצלחה

למעלה