שלום אני חדשה כאן- יש לי סיטואציה בשבילכם....

שלום אני חדשה כאן- יש לי סיטואציה בשבילכם....

מה הייתם עושים אם הייתם רואים ברחוב ילד\נער מתעללים בחיה חסרת ישא?

DDN

New member
הייתי מרסן אותם

צועק עליהם, ואולי אפילו מגיב כלפיהם באלימות. אין דבר שיותר מרגיז אותי בהתעללות בחתול/כלב חסר ישע.

אגב אתה יודע שקיים מנהג כזה בל"ג בעומר

שתופסים כלבים וחתולים משוטטים ושורפים אותם במדורות? אתה מודע לזה? ואתה עושה משהו נגד זה? ואם עד עכשיו לא ידעת ועכשיו כשאתה יודע מה אתה מתכוון לעשות בעיניין כשיגיע ל"ג בעומר?

DDN

New member
אני לא מתכנן לעשות פטרול מדורות, זה בטוח

אני לא משמר שכונתי, ובכנות, להסתובב ליד מדורות של אנשים כאלה יכול להסתיים בזה שיזרקו אותי למדורה. אני מזמן לא חוגג את ל"ג בעומר. אבל אם הייתי במדורה עם חברים, זה לא היה קורה אצלנו והיינו עוצרים את זה אם זה היה קורה ליד, בין אם לקרוא למשטרה, ובין אם להעזר בכמה היותר מפחידים מהחבר'ה שיטפלו בהם.

DDN

New member
ודבר נוסף

זה לא "מנהג" זה כמה אנשים חולים שמתעללים בבעלי חיים בלי קשר לל"ג בעומר. הכתיבה שלך אגב, תוקפנית.

תוקפנית?.. באמת?

ניסיתי להתנסח כמה שיותר בעדינות. סליחה עם אני נשמעת לך תוקפנית זאת ממש לא הכוונה שלי.

ברוכה הבאה לפורום|4ו|

אני לא הייתי נוקטת באלימות, כי לא מאמינה באלימות. הייתי דורשת מהילד המתעלל להפסיק, ומנסה להציל את החיה המסכנה. אם לא עוזר- מתקשרת למשטרה ודורשת שמיד יגיעו ובנתיים מבקשת עזרה מהעוברים ושבים.

tongi israel

New member
הייתי שובר להם את הראש מי שמתעלל .....

בחיות חרא לא קטן.הייתי שם להם גחל לוהט במכנסיים כדי שירגישו את הכאב,מי שמתעלל בחיות הוא גרוע שבגרועים.

למעלה