שלום אני חדשה כאן -מבקשת עיצה

שלום אני חדשה כאן -מבקשת עיצה../images/Emo92.gif

אני בת 25 ניראית יחסית בסדר גמור, אין לי טענות . אבל כולם מעירים לי שאני לא מיתאפרת , לא ממש אוהבת איפור זה צבעוני מדי אני סולידית לא יכולה לצבוע את עצמי יותר מדיי, הייתי רוצה לדעת בבקשה איזה איפור עדין מאוד וללא אודם כמובן אני יכולה להשתמש אני אמורה להעלות כאן תמונה שלי כדיי להציג את עור הפנים שלי והצבע שלו? אני פשוט חדשה כאן ולא יודעת איך זה הולך . אשמח לקבל תשובה נ,ב- לפמעים אני מישתמשת רק במסקרה כחולה לריסים לא יותר מזה! תודה מראש וערב מקסים.

MaYo0sH

New member
היי וברוכה הבאה!

אם תתחילי להתאפר, את תראי איך איפור יכול לחולל ניסים כשמשתמשים בו ותאמיני לי, את תתחילי לאהוב להתאפר. אם אין לך טענות אני לא חושבת שאת צריכה להתאפר כבד או משהו, אבל לפעמיים איפור מאוד מוסיף ליופי הטבעי. כדי לעזור לך צריך לדעת קצת יותר פרטים כמו צבע עור, צבע עינים, צורת פרצוף סוג העור פנים וכו... וגם תמונה יכולה לעזור.

MaYo0sH

New member
זה לא ממש עוזר...

בקושי רואים משהו בתמונה, אולי כדאי שתתני פרטים.

כלנית 2

New member
ילדה של אף אחד.......

את ממש יפה ואת לא חייבת איפור לדעתי... אני קראתי את סיפורך בפורום אחר (לא מציינת) ובאמת זו פעם ראשונה לי לראות אותך. ממש פני מלאך יש לך. אז אולי קצת שחור בעיניים אם את חייבת וסומק ....

ברוכה הבאה אלין

אם את לא אוהבת להתאפר, את לא חייבת! את צריכה להרגיש קודם כל נוח עם עצמך, מה שאחרים מרגישים בשבילך זו בעיה שלהם. אם בכל אופן את רוצה לנסות, אני הייתי ממליצה לך להתחיל בקטנות, כמו עיפרון שחור בעין, מסקרה שחורה (אני לא אוהבת כחול, זה לא טבעי) וגלוס. זה טבעי, לא צבעוני ובעיקר משתלב יפה בכל מבנה פנים וצבע. תנסי ותחזרי לספר לנו:)

למעלה