שלום , אני חדשה כאן
אני מאוד

שלום , אני חדשה כאן ../images/Emo13.gif אני מאוד

סקרנית בנוגע לעתידי ושאלתי את הקלפים מה הפוטנציאל הטמון לי בתחום המיסטיקה בחצי השנה הקרובה - מאחר שאני מתעסקת בזה די הרבה וגם רציתי לעזוב את העבודה על מנת להתמקד בתחום המסטיקה פרסתי פריסה קלטית והנה היא : מה שעוזר לי - 3 גביעים מה שמפריע - השוטה העבר הקרוב - המוות הווה - האוהבים התיד הקרוב - יום הדין העתיד הרחוק - 10 גביעים דימוי חוויות אישי - נער החרבות נקודת הראיה של החברה - נער הגביעים רוצה אבל פוחד - העולם סיום - 6 מטות מה דעתכם ? אודה לכם על תשובתכם המהירה

צ ל י ל 8

New member
היי רוח סת ../images/Emo121.gif

מה שעוזר לי - 3 גביעים מה שמפריע - השוטה העבר הקרוב - המוות הווה - האוהבים התיד הקרוב - יום הדין העתיד הרחוק - 10 גביעים דימוי חוויות אישי - נער החרבות נקודת הראיה של החברה - נער הגביעים רוצה אבל פוחד - העולם סיום - 6 מטות מה שעוזר לך הוא ההרגשה העילאית שאת מרגישה כאשר את מסעסקת במיסטיקה. מה שעלול להפריע לך זה אולי האובר-אופטימיות שלך שאת מסוגלת להתפרנס מזה בלבד וכך לעזוב את מקום עבודתך. בחודשים האחרונים עברת שינוי מאוד משמעותי בחייך וסיימת תקופה מסויימת עבור תקופה טובה יותר. האוהבים בהווה מראים את הרצון שלך בבחירה בין המיסטיקה למקום עבודתך. עוד צפויות לך הפתעות רבות בנושא, והמון אושר ריגשי שיבוא בעקבותיו. גם נער החרבות כדימוי אשיש מראה את ההתנדנדות שלך בהלחטה, את היש לעומת האין. הסביבה הקרובה שלך מאוד מפרגנת לך בנושא וזה גם מה שדוחף אותך קדימה. את רוצה לכבוש את העולם ונראה כי הפוטנציאל הוא ממש כזה. צפוייה לך הצלחה רבה במה שתעסקו בו. לגבי עזיבת מקום העבודה, זה צורך פריסה אחרת. למה שלא תשלבי בין השניים? המון המון

משום שהגעתי למבוי סתום

הבוס שלי התחלף ןתחתיו הגיע מישהו שמעדיף את מקורביו לכן הוא מהר להעביר אותי תפקיד והכניס במקומי מישהי אחרת - לא שלא חשבתי על כך שהוא צפוי לעשות זאת אלא חשבתי שהוא יעשה זאת במידי לא לאחר 3 חודשים ובכל הזמן הזה והא חייך אלי והתנהג כאילו הכל הולך במישרין בעוד הוא חתר תחתי וחיכה לרגע שבו יוכל להעיף אותי כאילו אמר לכולם נו אתם רואים ננתי לה סיכוי אך היא לא עמדה בציפיות. תחושה של עלבון קיימת כאן וגם המחשבה שהנה אולי הבריאה החטיפה לי סטירה על מנת שאוכל לעשות את מה שאני רוצה - הרי כל בעיה טומנת בחובה מתנה לא ? ומאז אני נמצאת במחלקנ אחרת אך קשה לי ללכת כל בוקר לעבודה ואני עייפה תמידית .

למעלה