להיות עם לגולאס?!?! מה??!?! למה לגולאס צריך חברה! מה ניסגר!1 לאאאאאאאא מזה השטיות הלאה זה לא סרט מכזה סוג לא לעשות לי את זה מספיק ארגורן אם ההיא לא יותר!!! עוד לא היתגברתי עליו ועל הפוסטלה משודדי הקאריביים **** המורדים עוד חצי שעהההההההההה פרק 5!!! אה היתרגשות! LOL
גם בשר הטבעות הכניסו את הרומנטיקה המטומטמת הזאת???????? זה לא מסוג הסיפורים שצריך אהבה!!! רק מלחמות מלחמות מלחמווווווווווות!! זה הורס את כל הסיפור!!!!! לא רוצה רומנטיקהההה לאאאאאאאאאא רק חרבותתתת הרסו את הסיפווווור לאאאא. טולקין!! איכזבת אותייייי
לאאאאאאא! אצל טולקין אין רומנטיקה מטומטמת... אפילו הסיפור של אראגורן וארוון בריוונדל זה בנספחים... תפני את האשמה על פיטר ג'קסון! חוצמזה שאני לא מאמינה שתבוא איזשהיא אלפית ותשמש אהבה ללגולאס... עם כל הכבוד, לדעתי הכנה, (ובלשון המעטה) זה בולשיט אחד גדול.
אבל לא הרס... לדעתי זה עדיין יפה- לא כמו הספר- אבל יפה. ולמה האשמת את טולקין היקר ז"ל? הוא לא עשה כלום. רק כתב סיפור. ועדיין נראה לי, שאפילו עם כל ההריסות של פיטר, אין מצב שהוא יעשה ללגולאס אהבה. זה פשוט בולשיט.
חח... בספר זה לא קיים וקשה לי להאמין שפיטר ג'קסון יעשה את זה בסרט לדעתי זו סתם אחת שהתאפרה קצת והצטלמה ופתאום החליטו שהיא אלפית.. המטרה בסוף של הספר השלישי בנוגע ללגולאס זה להראות את החברות בינו לבין גימלי, ואם יכניסו בחורה לסיפור זה *קצת* יהרוס את העניין סורי אם הרסתי למישהו מהסוף
מי שבתמונה היא מילה קוניס משנות השבעים. פעם היא השתתפה בקליפ של ארוסמית Jaded ואיפרו אותה ככה. בספר אין שום אהבה בין לגולאס לבין מישהי, רק חברות עזה בינו לבין גימלי. בטח סתם מישהו תקע את התמונה שלהם ביחד כי זה נראה לו יפה