שלום אני חדשה כאן-

שלום אני חדשה כאן-../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

היי חברים יקרים שלי. לא ידעתי אף פעם שיש פ ורום של מיזרחית,צ ואילו אני כותבת שירים ומיתנדבת מול ילדים חולים ושרה להם.אני בת 24 וחצי ותמיד אהבתי מוסיקה מיזרחית, אז אני יכולה לכותב כאן שמה שירים בהמשך ? שירים שאני כותבת וכתבתי? אני כותבת מגיל קטן מכירה זמרים מיזרחיים באופן אישי הקלטתי שירים אצל, כוכב נולד- קותם הפקות- ובאולפן שהיה לאבי ביטר. כל חי זה השירםי והמוסיקה, אני מחפש ישר מעל שנה ולא מוצאת אותו איזה באסה זה נורא- אולי משהו יכול לעשזור לי איך למצוא את השיר? או לפחות של מי הוא? ניסיתי להוריד אותו מקאזה לא הצלחתי. השיר הולך ככה" בסלוניקי, יושב לי על החוף והסירות שטות על פני המים, כוסית של יין עושה לי את היום מרגיש כמו בחלום עד לשמיים".... פיזמון:"אל מול חוף ים תיכון - יושב בסלוניק , האם חלמתי חלום ולא ידעתי, בוזוקי מיתנגן מיתר אחר מיתר - ושימחה בי נותת ו טעם לחיי" בבקשה מי ש מכיר את השיר ויכול לומר לי מי שר אותו או לעזור לי בכל דרך אני יודה לו מאוד. כל חיי זה מוסיקה וכתיבת שירים. נ.ב.- אם משהו רוצה איזה שיר אשמח לשלוח לאי מייל או לאנשהו. מקווה שאקבל תשובה ממשהו כאן אני י בקר כאן כל שעה. אוהבת- ------ ילדת החופים.

אור בת 18

New member
שלום ילדת חופים...

אני מכירה ת´שיר הזה ויש לי אותו באיזה דיסק של מושיק עפייה למרות שנראה לי שזה לא מקורי שלא... אבל אל תדאגי יש פה איזה אלון אחד בדוק הוא יוכל לעזור לך...

תודה על קבלת הפנים איזה כייף../images/Emo23.gif

יא איזה חמודים אתם, סוף סוף חברים שאוהבים מיזרחית,,,, מבינה שתמיד אנשים ששומעים מיזרחית הם אשנים טובים חמי לב בעליי נשמה ולב זהב. גם לי יש לב טוב. אהבת י את הקבלת פנים אני לא ילך מכאן אף פעם. אה ואיך הגעתי לכאן? דרך דודי זה שבירך אותי לשלום הוא כתבת איזה שיר באיזה פרוום שיר מקסים ומרגש רואים שיש כאן אנשים מוכשירם אני גם כן לאט לאט אכתוב כאן שירים. קוראים לי אלין אני אלין נעים מאוד לכולם כולם -אבל כולם קוראים לי ילדת החופים. אוהבת מאוד חולה עליכם מאושפזת עליכםםםםםםם----- איזה אנשים טובים אתם נשמות..... אלין.

אור נשמה - אולי את יכולה בבקשה../images/Emo35.gif

לשלוח ל יאת השיר זה מתוך מחרוזת של מושיק עפייה אני יודעת שזה לא מקורי אם את יכולה בקשה לאי מיל שלי אני מאוד מאוד מאוד יודה לך נשמה,את זה אני מחפשת ואם את רוצה בבקשה הנה לך האי שלי: [email protected] מחפשת את השיר בכל מקום אם יהיה לי את השיר אני ינעל נעליים סוף סוף.:) אוהבת- אלין

אור בת 18

New member
וואי אני מה זה מצטערת...

אין אני לא מבינה בזה כלום! לא יודעת לשלוח שיר ולאי מייל ולאיי סי קיו וכל החרטות האלה... אני מצטערת בטוח מישהו יוכל לעזור לך...

אור נשמה שלי- העיקר הכוונה שלך

זה ב סד רנשמה, אם אני יכול ל עזור לך במחשבים אני יוריד ויתקין לך תוכנות בכייף אחותי ....... אני אוהבת אותך גם ככה נשמה |הדגש אלין

אור בת 18

New member
יחפה..

לא צריך להוריד תוכנות עזבי זה לא בשבילי... ומה את כבר אוהבת אותי??? טווווווווב...

תראי, אור הבטיחה בשמי, אז הנה השיר

לשיר קוראים "על החוף בסלוניקי" ולזמר המקורי ששר אותו קוראים יוסי בר. והוא הולך כך: בסלוניקי יושב לי על החוף והסירות שטות על פני המים כוסית של יין עושה לי את היום מרגיש כמו בחלום עף לשמיים אל מול חוף ים תיכון שוכב בסלוניקי האם חלמתי חלום ולא ידעתי בוזוקי מתנגן מיתר אחר מיתר ושמחה בי נותן וטעם לחיי. ילדת חופים, קודם כל ברוכה הבאה, דבר שני, יש לי את השיר הזה שאת רוצה שאלה לי אלייך, יש לך את התוכנה MESSENGER? כי אם כן, אני אוכל לשלוח אותו אלייך בכיף.

אלון היקר תודה נשמה תיכנס רגע../images/Emo45.gif

קודם כל תודה על קבלת הפנים לא האמנתי שי ש כאן אנשים כל כך טובים, ובכלללא ידעתי על קיומו של הפורום. אז כן יש לי מסינגר של MSN אבל אם אתה יכול לשולוח לי אלי מילי שי אני יודה לך מאו דחבר יקר נשמה טודה האי מיל שלי הוא כזה:[email protected] לשם אם תוכל לשלוח לי את השיר אני אשמח מאוד, זה אימייל לשלוח הו ד עת תמונות וכל זה . עכשיו בקשר למסינגר שלי הכתובת היא [email protected] אם תוכל להסיף אותי לרשימחתך חב רים שלך אני ידוה לך מאוד ואם תוכל לשולח לאי מייל את השיר ולא הלוטמילי אני יותר יודה לך. אני כ רגע לא יכולה לכתוב כל כך כי קרה לאמא שליח משהו ואני והיא בוכות כאן. אז אני אהיהי בקשר ואספר הכל אני עם המחשב שלי פתוח און ליין בבקשה תשלח לי את השיר נשמה, אני אשלח לך כל מה שתבקש אם יש לי אפשרות בכייף. קוראים לי אלי ןבת 24 מחיפה נעים מאוד גם כן לי. תודה על הכל - אוהבת ויום מקסים- אלין.

tal89

New member
ברוכה הבאההה

שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

tsipi35

New member
ברוכה הבאה ילדת חופים ../images/Emo42.gif

כולנו פה מקבלים אותך ב -
גדול. אז תהני לך

שוב תודה על קבלת פנים החמה../images/Emo23.gif

או הבת אנישם טובים וחממים בלבל גם אני כזו . תודה לכםם על הכל נשמות ציפי וטל ואור ודודי ואלון וכוכלם. שיהי לכם חג פרוים הכי שמח שבעולם. אוהבת אתכם- אלין.

למעלה