שלום, אני חדשה כאן!

havi1

New member
שלום, אני חדשה כאן!

אני חבי בת 43, רווקה, מעוניינת להביא ילד לעולם. הבנתי שיש ארגונים אשר מכירים בני/בנות זוג למטרה הזו. אשמח באם משהו יודע איך אני מגיעה לשם או לחילופין אופציות אחרות. פניתי לרופא הנשים שלי שלו לא היה מידע. אשמח לכל עזרה. תודה ושבת שלום

טושטושה

New member
היי חבי וברוכה הבאה

להלן מספר טלפונים: 1. פורום הורות: 710062 - 050 מפגישים בין גברים גייז לבין נשים סטרייטיות ולסביות. 2. המרכז להורות אחרת [גידי, רחלי] 6916769 מפגישים בין גברים גייז לבין נשים סטרייטיות ולסביות. 3. קבוצת האמהות: נעמה 054 - 526627. עד כמה שזכור לי מדובר על תמיכה לנשים לסביות אך את מוזמנת לברר. 4. הפורום החיפאי: 8530348 - 04 5. הבית הפתוח: 6253191 - 02 מקווה שזה יהיה לך לעזר והרבה הצלחה טוש טוש טושה המטושטשה

היי חווי..ברוכה הבאה

הורות אחרת..יש להם גם אתר וגם מפגשים.חפשי מידע בראש הדף תחת לוחות או לינקים. רוב הגברים הם הומוסקסואליים שמחפשים פרטנרית לצורך הבאת ילד. כאן רוב הבנות הן אמהות או אמהות בדרך מתרומת זרע. אני מאחלת לך הצלחה,,,,בגיל 43 הסיכויים נמוכים.

טושטושה

New member
היי חבי, שיהיה בהצלחה

להלן מספר טלפונים: 1. פורום הורות: 710062 - 050 מפגישים בין גברים גייז לבין נשים סטרייטיות ולסביות. 2. המרכז להורות אחרת [גידי, רחלי] 6916769 מפגישים בין גברים גייז לבין נשים סטרייטיות ולסביות. 3. קבוצת האמהות: נעמה 054 - 526627. עד כמה שזכור לי מדובר על תמיכה לנשים לסביות אך את מוזמנת לברר. 4. הפורום החיפאי: 8530348 - 04 5. הבית הפתוח: 6253191 - 02 מקווה שזה יהיה לך לעזר והרבה הצלחה טוש טוש טושה המטושטשה

שפע

New member
היי חבי!

אני מאחלת לך המון בהצלחה ושילך בקלות (43 זה ממש לא סוף הדרך!) השם "בנק הזרע" נשמע קצת לא סימפטי, אבל, אולי תחשבי על זה עוד קצת? גם איש מרחוק לא ישנה את העובדה שאת לבד. ה"גבר" בחייך לא יהיה ממשי, אלא, רק מישהו רחוק שיהיה שותף לך בילד שלך, מבלי שהספקת להכיר אותו או לחיות איתו אפילו דקה. אני אולי "נדחפת", אז, לא אמשיך. אם תרצי לשמוע עוד - תגידי לי ואני "אסתער" (סתתתתם!) שוב בהצלחה! שפע.

havi1

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לך ! יש לי בעיה עם נוש

נושא בנק הזרע מכיון שאין סוף בחיי נתקלתי כמה העולם קטן בסופו של דבר... מאד מפחיד אותי לדעת אם בעוד 20 שנה יכיר בני/בתי את אחיו/אחותו למחצה וכאלו סיפורים מזעזעים אותו. כמו כן יש את נושא הגנטיקה שהיא בהחלט חשובה לי. בכל מקרה מתאים לי יותר עם בן זוג פעיל בחיי התינוק/ת ואם אראה שזה לא מתפתח אז אבדוק עם בנק הזרע. אני מעריכה מאד את הרצון שלך ושל כלם לעזור... תודה רבה לילה טוב חבי

שפע

New member
אז, בהצלחה! מכל הלב ../images/Emo23.gif

ואם תרצי להתלבט פעם, או לשמוע יותר - אנחנו כאן בשבילך.

למעלה