שלום אני חדשה כאן !

מרב רב

New member
שלום אני חדשה כאן !

שלום שלום לכם תנו לנחש כולכם תשובי העיר חיפה ! אוי כמה נחמד גם אני תושבת חיפה . אני כבר איזה חצי שנה בפורומים של תפוז והיום פעם ראשנה ראיתי את הפורום של חיפה ואמרתי לעצמי "איי פורום חיפה איזה יופי בואי נכנס לראות מי ומה שם " :) בכל אופן נעים מאוד אני מרב אני בת 15 ו7 חודשים ...כן זה חשוב ה-7 ואני אשמח לדבר על כ---ל מה שרק תרצו בהביי מרב

ברוכהההההה הבאההההההה../images/Emo24.gif

חצי שנה בפורומים ורק עכשיו קלטת אותנו????????.
אז כמובן שאת מזומנת להשתתף בס22ה פה בפורום ונשמח לשיתוף פעולה מלא!!! את יכולה לדבר על כל מה שבא לך........ אם ברצונך לשתף אותנו במשהו לחדש לנו......ועוד.......זה המקום!!
המשך שבוע מדהים!! LOVE ענת.

מרב רב

New member
אז ככה.........

קודם כל אני ממש אשמח להתששף בס22ה אבל יש לי בעהי קטנטנטנטנה אני לא יודעת מה זה :) תסבירי לי בבקשה כדי שאני גם אשתתף. בכל אופן כול מי שכאן הוא מחיפה? בהביי מרב

יאללללללללה בלאגגגגגגןןןןןןןן../images/Emo8.gif

אני מתארת לעצמי שכל מי שכאן מחיפה כן............. ואת יכולה לדבר על כלללללללללללללללללללללללללל מה שבא לך!!!!!!!! החל ממקומות הבילוי המועדפים עליך.......(בחיפה כמובן) וכיוצא בזה... ומיכלי אחותי בסוף הייתי גם בחורבה... יצאתי למועדון ה-PaZaZ שאני יכול להמליץ עליו בתור אחלה מועדון...ואחלה מוסיקה....ולאחר מכן יצאתי לחורבה...כרגיל כמו בכל יום שישי!!!! אבל כנראה שלא ראית אותי......
LOVE ענת.

תיארתי לעצמי........./images/Emo13.gif

וואלה אני תמיד נהנת שם..... דיברתי עם הדיג´יי הוא כזה קרועעעעעעעעעעעעעעעעע................... והמאבטחים בכלל....חחחחחח....
אממממממ.............מישהו שהתעלף........ברחבה בחוץ אולי?! LOVE ענת.

אז ככה...

גם אני בדרך כלל נהנת, אבל הפעם היה סתם גיף. מישהו התעלף ברחבה למעלה, זה מה שהיה מפחיד... את שם גם השבוע???

תגובה...

אני כבר אהיה איתך בקשר השבוע אם אני באה או לא........ dont worry....................be happy!!!!!!!!!!!!! LOVE ענת.

למעלה