שלום אני חדשה כאן

מריאן17

New member
שלום אני חדשה כאן

הייתי בקשר לפני 4 שנים של 5 שנים ואני חושבת שנעשה לי איזה כישוף או משהו כזה אני רוצה לציין שאני לא מבינה בזה חוץנ מפעם אחת שהאמא שלו הדליקה נרות והיה ריח מוזר בבית היא גם אמרה שהיא תעשה הכל שלא נישאר יחד נפרדנו ואני המשכתי בחיי לקשר חדש שמלווה אותי 4 שנים בערך וישנה אהבה גדולה אבל משהוא נתקע ולא מצליח לי בכלל מאז שעזבתי את הבחור הקודם . מבחינת עבודה מבחינהכלכלית ומבחינת הזוגיות היא פשוט נהרסה לי אנחנו כל הזמן רבים ומתווכחים אבל אוהבים ויודעים שאנחנו רוצים להתחתן אבל מתרחקים אחרי כל מריבה אני כמעט בטוחה שהיא עשתה משהו בכדאי שיהיה לי עיכוב אבל איך אני מגלה מה כל אדם שפניתי אליו דורש מלא כסף ומנצל את חוסר האונים שאני נמצאת בו אם תוכלו לייעץ לי ולהפנות אותי לאדם שכן יכול לעזור בנושא אודה לכם מקרב לב ................... אני פונה אליכם כי אני אובדת עצות תודה מריאן

Bastat

New member
היי

לפי מה שאת כותבת...אמא שלו אמרה שתעשה הכל שלא תהיו ביחד....ואתם לא ! אני לא חושבת שאמא שלו לקחה על עצמה מטרה להרוס את חייך גם כאשר את לא עם בנה. לפעמים שלא מסתדר לנו דברים בחיים או כמו שאת הגדרת משהו נתקע...במקום לבדוק את עצמנו יותר קל לחשוב שמישהו עשה לנו משהו...לפני הכל אני מייעצת לך לעשות בדק בית. ובאם את עדיין בטוחה שהיא הגורם לכל בעיותייך...אשמח לעזור לך ללא תשלום :)

למעלה