שלום אני חדשה כאן!

Tinkerblack

New member
שלום אני חדשה כאן!

היי אני שיר או איך שכולם קוראים לי ש"ס אני בת 14 ואני מכירה את מוניקה סקס ומתה על השירים שלהם אבל מה לעשות לא יודעת הכל בפרטי פרטים בכל מקרה החלטתי להצטרף לכאן אז היי..

ברוכה הבאה שיר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

נעים לי מאוד
אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו ואני עוד יותר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו כאן כחברה קבועה ותרשמי ה-ר-ב-ה ותהיי פעילה
את מוזמנת לעיין לך בפורום, אם זה במאמרים, עדיף בקטגוריית מוניקה סקס, המאמרים מעמיקים מאוד ומאוד שווה לקרוא אותם
גלריות - יש לנו בפורום גלרייה מאוד מאד מאוד מאוד רחבה ומכילה המון תמונות, מהופעות וכו'... כמו כן, יש עוד שני קטגוריות של גלריות, יש את הגלריית תמונות של חברי הפורום, והגלריית תמונות של חברי הפורום! בגלריה הזו גם את יכולה להופיע, אם את מעונינת (ובאמת שאשמח מאוד
) אנא שלחי לי תמונה, או לי מייל או לאיי סי קיו שמופיעים בסוף ההודעה. סקרים - אשמח מאוד מאוד מאוד אם תעני על הסקר הקיים עכשיו, ועוד יותר אם תעני על כולם! ()כנסי לארכיון סקרים). יש עוד הרבה דברים, כמו הודעות, קישורים וכו'... אבל הכי הכי הכי הכי חשוב לנו זה שתהיה כאן פעילה ולזה נשמח הכי הכי הכי הרבה
והכי הכי חשוב
תהני
שלך
חן הוכמן איי סי קיו - 154979156 אימייל - [email protected]

Tinkerblack

New member
תודה חן

אגבלכל המעוניין 196114329 האיסיקיו שלי ואני עכשיו נגשת לעיין

Rain Star

New member
ברוכההה הבאההה ../images/Emo41.gif

חן לא נשאר מה להגיד אחרי הנאום שלך...

אממ... ../images/Emo168.gif

חברה... אני חושב שיותר עדיף שנקרא אחד לשני בשמות הפרטיים לא??

the king 25983

New member
שיר, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

וברוכים הבאים גם כל החדשים. ברור שעדיף לקרוא אחד לשני בשמות...

Tinkerblack

New member
אם אני ידע איך קוראים לו זה יהיה

פנטסטי אבל אין לי מושג.... וכאילו בעקרון קראו לי שיר או ש"ס אין לי בעיה (התרגלתי לזה שכולם קוראים לי ש"ס כי כל מקום שאני הולכת עליו יש שני שירים אז אני הש"ס ששם)

Rain Star

New member
מומלץ בלי י' אבל איך שבא לך...../images/Emo41.gif

אנשים! אתמול בערב חטפתי כאלה כאבי בטן!! לא יכולתי לזוז!!!! סעמק הלך החג.... נו טוב...שנה הבאה..

Rain Star

New member
פעם הייתי מתקן אנשים אבל ויתרתי ../images/Emo41.gif

אז איך שבא לך...

נראה לי... ../images/Emo168.gif

שמתי שטאתה אומר שעם י'... אז אתה בעצם מתכוון לאיך שאומרים את זה כשמדברים לא
אבל כותבים בלי י'... אםם הבנתי אותך נכון...

Rain Star

New member
לא לא, יש כאלה שכותבים מירון ../images/Emo41.gif

ויש כאלה שכותבים מרון. אני מרון

למעלה