שלום אני חדשה כא-והתקופה קשה

שלום אני חדשה כא-והתקופה קשה../images/Emo7.gif

שלום לכולם קוראים לי אלין ואני בת 26 וחצי מהצפון. אני עם הפרעה שניקראת תסמונת טוראט למי שמכיר, שזה טיקים וואקלים ומוטורים תנועות וקולות לא רצוניות. מיום רביעי האחרון התחלתי טיפול תרופתי לאחר שבע שנים של הזנחה בכדור בשם אוראפ פורטה, ההשלכות מאוד טובות מצד אחד הטיקים שלי נחלשו מאוד. מצד שני החרדות שלי שתמיד גם ככה ישנות אצלי ואני מטופלת בקלונקס איומות מאודהיום זה היום האחרון שאני נטלתי את התרופה. בבוקר כבר לא אקח עוד כדור אני מפסיקה אותו על דעת עצמי. גם כן לעלפון זה גרם לי, לאי שקט לא יתואר, לחרדות קשות מנשוא, לדכאון וחוסר שווי משקל חוסר עניין בכל חוסר מצב רוח. וגם ככה המצב שלי לא הכי טוב, היתי רוצה לדעת מה הסיבה שאתם כאן. האם אלו חרדות מהסוג שלי? או חרדה ממלחמה מפיגועים וכאלו? אני מיתחננת לאלוהים להחזיר אותי לתקופה הקצת יותר טובה שלי, כם ככה תמיד יש לי חרדות רוב הזמן לא לוקחת קלונקס(שהוא כדור מעולה) באופן קבוע רק כשיש לי חרדה. ובמשך 6 ימים סימתי כמעט 15 כדוריי קלונקס. אלוהים תעזור לי רק הפעם שוב הפעם כמו תמיד. אז נעים מאוד ומקווה שתקבלו אותי להיות כאן בפורום. במיקרה גיליתי אותו בקהילות. תודדה והמשך לילה טוב בוקר טוב יום נעים אור ואהבה.

ככה מקבלים חברים חדשים בפורום?

לא שלום ולא ברוכה הבאה? שונה לי 'צת מהופרורמים החארים בכל אופן לא משמה תודה .

RanDomiZe

New member
היי אלין

אני מקווה חמודה שלא תפסיקי את הכדור על דעת עצמך.מניסיון זה גורם להרעה במצב בד"כ תלכי לרופא תבדקי איתו מה אפשר לעשות אולי מלהתחיל טיפול חדש. קראתי את ההודעה הקודמת שלך על הניסיונות התאבדות.את צריכה להילחם בזה כמה שיותר ולא להגיע למצב שנמאס לך מהחיים.אני יודע שזה קשה ושיש ימים שהריקנות פשוט אוכלת כל דבר טוב בגוף ובנשמה אבל תתעודדי יבואו ימים טובים יותר.אצל כולנו

ran היקר שלום וערב טוב../images/Emo140.gif

קודם כל אני רק פעם ניסיתי להתאבד לא היום יותר כבר שנה שאני לא עושה את השטויות האלו. זה קרה לי במשך 4 פעמים אבל לפני שנה פעם אחרונה.שנה היום בדיוק שנה לנסיון ההתאבדות האחרון שלי. בקשר לכדור הפסקתי אותו בבוקר עקב 2 עלפונות אתמול , התקשרתי לרופאה והיא יעצה לי דחוף מיידית לא לקחת יותר את התרופה הזאת. תודה על קבל הפנים. שנינו מאיזור הצפון. ימים טובים עוד יגיעו אני אופטימית , בגדול אני אופטימית, בקטן אני שבורה קצת במיוחד עכשיו. אבל היום אני מרגישה קצת קצת יותר טוב , כי הכדור הנל שניקרא אוראפ, הוא לא נשאר 24 שעות כמו רוב הכדורים בגוף , אלא 55 שעות. ורק מחר בשעה 10:00 בבוקר הוא יצא לי טוטאלית מהגוף. תודה על התגובה, והמשך ערב נעים שיהיה לך כל הטוב שבעולם , אור ואהבה.

RanDomiZe

New member
אם את צריכה תמיכה אלין...

אני וכולם פה ננסה לעזור כמה שיותר.

subtitles

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אני מצטרפת לתפילתך שיבואו ימים טובים יותר.. גם לך וגם לכולנו. אנחנו כאן בשבילך! נקווה שלכולנו מחכות תקופות טובות מאלו..

subtitles../images/Emo24.gifניתפלל תמיד לכולנו

הלואי ורק נדע ימים יפים וטובים יותר. תודה על קבלת הפנים. גם אני מאחלת לך ולכולנו רק טוב אמן שהשמש תזרח עלינו ללא הרף אפילו שתסנוור רק שתזרח ללא הרף - אמן!

ran ../images/Emo51.gif רבה לך אח יקר.

וגם אני כאן או במסרים אם תה צריך משהו עזרה תמיכה יעוץ ולדבר תמיד תמיד תמיד אני כאן . תודה רבה והמשך יום נעים.

ילדת אור

ברוכה הבאה ילדת אור. לא קיבלתי את פנייך קודם בגלל וירוס מחשבים שמנע ממני להכנס אתמול לפורום אבל עכשיו !!! BIG WELCOME יקירתי. שמחה שבהעדרי היה פה מי שיתמוך בך ויקבל את פנייך. זו מטרת הפורום! מי ייתן ותאירי לנו אותו בנוכחותך.

אהלן נועם יקרה.

מה ילדה בת 11 יקרה שכמותך עושה בפורום של חרדה? מה קרה אחת יקרה מה עובר עליך ? ספרי לנו.

למעלה