שלום אני חדשה פה בפורום

liavsayegh

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

טוב, וכנראה אני מדברת בשם הרבה, הסרט "מסור".

sapirush1

New member
וולקאם!

אני ספיר.. ספרי על עצמכם קצת כמו שהמליצו יש את מסור וגם: רעש לבן יעד סופי 1+2 החשיכה טעות בכיוון/פנייה לא נכונה אימת אימטוויל שתיקת הכבשים שבעה חטאים ...

איפה אפשר להשיג?

הווידאו שלי מקולקל מהאינטרנט לא מרשים לי להוריד כי זה הורס את המחשב דיוידי אין לי איזה עוד אפשרות לראות סרטים?

sapirush1

New member
לקוות שיהיה בטלווזיה

למרות שהרוב פה הם חדשים תראי אם יש לך הוט אולי תצליחי למצוא בVOD משהו מעניין אם יש לך יס רשמו שיהיה שם את סיוט ברחוב אלם שזה גם סרט שכדאי לראות וסתם לידע כללי - ההורדות לא הורסות את המחשב יש כאלו שחושבים שיכנסו וירוסים אבל אם יש לך אנטי וירוס ופיירוואל טוב הסיכויים שייכנס וירוס קלושים

על סמך מה את אומרת שסרטים לא הורסים

את המחשב? ניסיתי כמה פעמים להוריד סרטים ואחר כך לא היה אפשר לעשות כלום המחשב נתקע ממש היו מלא וירוסים. המחשב היה עובד לאט מאוד. ואחרי זה הוא לא עבד בכלל.

sapirush1

New member
אני יגיד לך..

מה שהמדריך/מורה שלי באיזה פרוייקט מחשבים אמר: הפתרון היחיד כדי שלא יכנסו וירוסים למחשב הוא CTFC - שזה cut the faking cabels

sapirush1

New member
כלומר..

כל עוד המחשב שלך מחובר לאינטרנט תמיד יוכלו להיכנס וירוסים! ואלי המחשב שלך היה איטי רק כי הוא היה ישן ולא היה מספיק מקום

dk171

New member
שלילי...

צר לי לאכזב אותך ולנפץ את מה שאמרו לך אבל חד משמעית הורדת סרטים לא הורסת את המחשב. זה שהמחשב איטי זה אולי בגלל שהא עמוס או בגלל שהסרט שוקל הרבה ואין לך מקום בהרד דיסק. הגיוני גם שהמחשב שלך חלש ושאת טוענת סרטים המחשב פשוט נתקע לו או שאין לך מקודדים לטעון תסרט ובגלל העומס על המחשב התוצאה היא שהוא נתקע. אני גם מניח שהמחשב שלך ממש מבולגן (לא צוחק עליך או משהו פשוט לפי התגובה זה מרגיש כמו חוסר ידע במחשבים) בטח נטענים לך מלא דברים עם הטעינה של המחשב את לא מנקה תמחשב משאריות של דברים והתוצאה כמובן היא התישנות מהירה יותר
. הכי קל להאשים תוירוסים ברוב המקרים זה אינם וירוסים חוצמזה בשביל להוריד ספק את מוזמנת לקנות אנטי וירוס

dk171

New member
מובן...

ככה זה גם היה אצלי בזמנו כל שבועים טכנאי ו200 שקל! מטעויות לומדים

liavsayegh

New member
כן... גם אני בבעיה הזאת

אז אני או שרואה בטלויזיה, או בקולנוע, או שמתנחלת אצל חברים

דם דם

New member
וולקאם לך

תרצי לשתות משהו,תה קפה שוקו, אולי יין או בירה מהחבית חחח...
ואגב הורדות באמת לא הורסות מחשב, אני יכול להראות לך אצלי המון דברים הורדתי,כמובן שזה תלוי במחשב, אם הוא חדש חזק וטוב אז הוא לא יהרס אם הוא עתיק אז הוא לא יעבוד משהו. בכול מקרה אסור לדבר כאן על פירטיות בפורומים.

דם דם

New member
בוודאי תתכבדי לך

אבל רק לא יין או בירה, בכול זאת אלכוהול אסור לאנשים מתחת לגיל 18 אחרת יעצרו אותי על זה אז קחי לך

liavsayegh

New member
אוףף....../images/Emo7.gif

נו אבל אפחד לא יידע... ומה כבר יכולים לעשות לי? אני מתה, שכחת? חחחחחחחחחחחחחח

למעלה