שלום אני חדשה פה ואני צריכה עזרה

noni161

New member
שלום אני חדשה פה ואני צריכה עזרה../images/Emo10.gif

אני חדשה פה ואני בת 16.. בזמן האחרון אני נכנסת לדיכאונות עמוקים.. אני לא יודעת אם זה הגיל או ההורמונים או לא יודעת מה אבל אני פשוט יושבת שעות עצובה עם דמעות בעיניים. ההורים שלי רבים המון, וכל דבר קטן שחברות שלי אומרות לי משפיע לי על המצברוח. איך אני יכולה לעלות את המצברוח?? בבקשה תעזרו ליי

tinkerbel35

New member
גם לי לפעמים זה ככה

אין לי כוח פשוט לעשות כלום ואני מזה בדיכי.............. אין לי עדיין תרופה למחלה

מממ...דיכאון..שכיח לגמרי בזמננו

זה הכל מעורבב ת'אמת ההורמונים גורמים לך להתרגש מכל דבר קטן הגיל וההתהוות שלך כבן אדם משפיעים גם בצורה כזו הפיתרון היחיד שיש לי להציע לך זה ללכת לנקות ת'ראש רק את לבד תעלי על רכבת או אוטובוס למיקום לא מוגדר תסתובבי שם,במקום החדש,ותנשמי לי תמיד עוזר לשבת על חוף הים,רק להריח את הים וכל הראש מסתדר תמצאי את מה שמאפס אותך...

noni161

New member
כ"כ הרבה דברים משפיעים עליי

אתמול לפני שינה מצאתי את עצמי פשוט מתחילה לבכות סתם ככה.. כנראה יושבים לי המון דברים על הלב שמפריעים לי.. ואני לא כזאת בדר"כ.. מה שמאפיין אותי זה השמחת חיים שיש לי וזה שאני תמיד מחייכת.. פשוט זאת תקופה רעה.. והיא לא נגמרת

מכירה את ההרגשה

תקשיבי אני ממש טובה בלהקשיב לאנשים את את רוצה לפרוק קצת..את מוזמנת לדבר איתי בכל דרך מסר פה..או אפילו במסנג'ר אני גיליתי שלדבר על זה ולהוציא את הבלאגן מהראש מסדר את הכל כמו שצריך

אני מסכימה עם זאת שמעלי :)

הדרך הכי טובה להעביר דכאונות ודברים שמשפיעים על המצברוח לרעה זה רק לשתף ולספר. לתת לאנשים לנסות לעזור :) אל תשמרי את הדברים לעצמך בבטן, חבל !! יש פה המון אנשים שמוכנים לשמוע ולעזור בכל מה שיצטרכו :) בהצלחה

מניסיון זה לא עושה טוב לשמור בבטן

אני רואה את ההבדלים ביני לבין חברה שלי- אני פחות שומרת בבטן וחברה שלי הרבה יותר. אני רואה שלמרות חיצונית אני לפעמים נראת הרבה יותר עצובה, לה הרבה יותר קשה, היא מגיעה למצבים ממש לא בריאים עם זה. כדי להתחיל להפסיק עם ההרגל הזה כמה שיותר מוקדם.

למעלה