שלום אני חדשה פה שלוםםםם אני חדשה פה קוראים לי דניאל ואני מתה על אייל גולןן!!!!!
ד דניאלוש15 New member 9/1/04 #1 שלום אני חדשה פה../images/Emo45.gif שלוםםםם אני חדשה פה קוראים לי דניאל ואני מתה על אייל גולןן!!!!!
I itay 16 New member 9/1/04 #2 היי דניאל!!! הגעת למקום הנכון רק שאין פה הרבה אנשים אבל את מושמנת להישאר איתי! אני איתי שרוףףףףףףף על אייל המלך!!!!! מעריץ מוטרף את מוזמנת להתכתב איתי
היי דניאל!!! הגעת למקום הנכון רק שאין פה הרבה אנשים אבל את מושמנת להישאר איתי! אני איתי שרוףףףףףףף על אייל המלך!!!!! מעריץ מוטרף את מוזמנת להתכתב איתי
ק קורא בקולה קוקה New member 11/1/04 #3 ווואי...וואי...itay../images/Emo7.gif בחייאת itay לא יפה להגיד לדניאל שהיא שמנה, הפעם לכלכת, ואתה אפילו לא ראית אותה בכלית. היא מושמנת, אתה שרוף...מה קורה פה, נהיה פורום מבשלים את אייל? תבקש סליחה מדניאל, שהגיעה למקום של הרזים.
ווואי...וואי...itay../images/Emo7.gif בחייאת itay לא יפה להגיד לדניאל שהיא שמנה, הפעם לכלכת, ואתה אפילו לא ראית אותה בכלית. היא מושמנת, אתה שרוף...מה קורה פה, נהיה פורום מבשלים את אייל? תבקש סליחה מדניאל, שהגיעה למקום של הרזים.
I itay 16 New member 11/1/04 #4 פחח איך זה שאתה שם לב לטעויות שלי כל הזמן חחח וחוץ מזה מה שמך אחי אנחנו מדי פעם כותבים פה הודעות אפילו איך קוראים לך אני לא יודע חח
פחח איך זה שאתה שם לב לטעויות שלי כל הזמן חחח וחוץ מזה מה שמך אחי אנחנו מדי פעם כותבים פה הודעות אפילו איך קוראים לך אני לא יודע חח
ק קורא בקולה קוקה New member 11/1/04 #5 שמי הוא קוקה. כמו הקוקיה, שעושה כל שעה קו קו, קו קו.(עד שהעפתי עליה את התרנגול מעצבים, עצבנה אותי זאתי כל רגע קו קו)
שמי הוא קוקה. כמו הקוקיה, שעושה כל שעה קו קו, קו קו.(עד שהעפתי עליה את התרנגול מעצבים, עצבנה אותי זאתי כל רגע קו קו)
א ארטיק שוקו1 New member 5/4/19 #7 סדרות לצפייה ישירה - www.magniv.fun באתר שידורי ספורט סרטים ל- צפייה ישירה, סדרות ישראליות לצפייה בחינם.
סדרות לצפייה ישירה - www.magniv.fun באתר שידורי ספורט סרטים ל- צפייה ישירה, סדרות ישראליות לצפייה בחינם.