שלום, אני חדשה פה..

crema2

New member
שלום, אני חדשה פה..

הכרתי מישהו בתחנת דלק שבה אני עובדת, לקוח דתי שמתדלק וומש מוצא חן בעיני, בחור ביישן כזה.
אני לא יודעת עליו כלום, מדי פעם מצחקקת איתו סתם ולפני כמה ימים אמר לי "את באה איתי לסיבוב..".
האם זה אומר שהוא שולח לי רמזים? פעם גם שאל ולא התייחסתי, אבל לפני יומיים עניתי שאני בעבודה ומסיימת מאוחר ווכה מפרדנו. הוא עובד עם מכוניות ומתדלק לעיתים קרובות.

סיפרתי לחברה לעבודה עליו, היא ממש רצתה לדעת מי זה ואיך שראתה אותו, זיהתה לפי התיאור והביכה אותי.
כשהוא הגיע לתדלק היא הייתה עם המנהל בפתח החנות.,
כשראיתי אותה מחייכת,ף מרוב לחץ ומבוכה התחמקתי לחנות כדי להימנע ממצב הזה , או חוסר אונים.
ואז המנהל ניגש אלי ושאל מה אני עושה שם, אז הלכתי לחדר מתדלקים , ואז כשהוא עמד לנסוע המנהל והיא צעקו וצחקו "את יכולה לצאת לתדלק הוא נסע" עוד לפני שהוא נסע באמת אלא עמד לנסוע..
אח"כ שוב הוא הגיע לתדלקף במקרה הייתי בחנות ולא שמתי לב שהוא נוכח בתחנה והיה עוד מתדלק ולא היה רכבים מלבדו ועוד רכב שהעובד מתדלק.
המנהל צעק לי לצאת , ופנה אליו "מה יש לכם אתם". הוא כנראה חשב אנחנו מתקשרים ביננו, ויש ביננו דיבור ואין זה המצב.
הוא גם העיר לתשוןמת ליבי שלא יתכן שבכל פעם שהוא יגיע אני יברח .
הסברתי לו שאני נהייתי נבוכה וכתוצאה מכך התחמקתי כשראיתי שהם מתלחששים והיא מספרת למנהל על הבחור שאני רוצה (בעודו נוכח במקום).
אז הוא שאל למה גם בפעם השנייה ברחצי ועניתי שהייתי בחנות גם לפני שראיתי אותו.
העובדת רצתה שהמנהל ינדב ממנו מידע אם הוא נשוי או לא ואני דווקה נגד.
,מספיק עם הפאדיחה שהם עשו לי , ואני האשמה .
פשוט לא חשבתי על ההשלכות של המעשים שלי.
לא היה אכפת לי אפילו שהיא תדבר איתו ותברר לי אם פנוי ואף תזרוק לו מילה עליי, אבל כך לצחוק עליי לידו זה נורא לא הוגן.
גם כשהערתי לה היא לא התרגשה אמרה "אז מה".
היא לא מבינה אין לי נסיון עם בחורים, אני ביישנית וקשה לי לפתח שיחה עם בחור.
עכשיו אני שקופה , ואם חשבתי להתקרב אליו בעדינות עכשיו נראה לי הוא יפסול אותי על סף כי הפכתי לבדיחה, נכון...?
שלא נדבר על זה שאני לא ידע איך להתנהג כשיבוא לתדלק, יהיה מאוד מביך..

iba90

New member
ברוכה הבאה לפורום...

ביטחון עצמי זה משהו שצריך לעבוד עליו...לאט לאט זה משתפר. בהצלחה

אולי

ואולי הוא חושבת שאת ממש חמודה ומקסים אותו שאת נבוכה ממנו
אולי הוא בעצמו כזה ונח לו יותר מאשר אם היית יותר אסרטיבית
אולי ואולי ואולי..
אני אומרת כבר יצא המרצע מן השק, נסי לדבר איתו פעם הבאה, זו לא חייבת להיות שיחה ברומו של עולם אפילו על מחיקי הדלק( זו שיחה שתמיד רלוונטית..
) ותראי איך הוא מגיב.
בכלל העובדת הזו תראה שצוחק מי שצוחק אחרון ואת לא מתרגשת מהשטויות שלה.

crema2

New member
אממ...

אני נורא מופנמת בחיים האישים.
האמת שאני יכולה לבוא ללקוח ולהגיד לו בשיא הקלילות שאני רגילה להגיד :
"כמה להכניס לך
?.." ולשמוע תגובות מגברים שהרוב מחמיא לי.
מכייון שאני בלי נסיון מיני לא אכפת לי מה יחשבו עליי כי אני לא נפגשת איתם.
עד שהתחלתי לתדלק אותו ונדלקתי עליו..

קשה לי לפתח שיחה, אני מרגישה לא מעניינת.
חוץ מזה יש לי חרדה שידחה אותי וגם הוא דתי והייתי רק עם בחור אחד שפגע בי בעבר וגרם לי להתרחק מגברים ולפחד מהם.

אולי אני אנסה ללכת ישר ולשאול אותו אם בא לו להיפגש מחוץ לעבודה?(למרות שתת מודע שלי שולח הרגע "ס-כ-נ-ה , עזבי זה לא יצליח לך..הוא ידחה אותך ואת תיפגעי מזה כך או אחרת ".

אשמח לשמוע איך להתקרב אליו לאחר הפדיחה.
אגב דיברתי עם העובדת, ואמרתי לה שאני מצטערת ששיתפתי אותה .
היא אמרה שאין לי מה לדאוג היא לא תעשה לי יותר פאדיחות והיא הבינה את המסר. הקטע המנהל יודע והוא ילדותי..מספיק שהוא יחייך ויסתכל עליי ואני לא ידע איפה לקבור את עצמי..

תראי אני גם מתביישת

במיוחד מגברים בגלל זה חשבתי אולי להישאר באזור נוחות ולא ממש לגשת ישר ולעניין
בנוגע לפדיחה אני חושבת שזה דווקא מעורר כבוד אם תצליחי לפנות אליו ובכל מקרה הוא לקוח שבא לכמה דקות והולך
לא שכן שתראי כשאת מורידה זבל
בכלל זו הזדמנות להתנסות
אם זה ילך בחתונה תצטלמו בתחנת דלק חחח

למעלה