שלום אני חדשה פה

sweet pea faery

New member
שלום אני חדשה פה

ואני מאוד מאוד אוהבת את הסדרה השחקנים וכל מה שקשור בסדרה אני רואה את הסדרה הזאת כבר הרבה שנים ואני מאוד עצובה שלא משדרים אותה יותר ( נקווה שיתחילו לשדר אותה שוב לא משנה באיזה ערוץ) מקווה להשתלב פה

אם כבר מדברים על חדשים...

אז גם אני.. האמת סדרה טובה מאוד,בעיקר בעונות הראשונות. כמו שאתם בטח יודעים, יש הרבה תאוריות פיזיקליות על עולמות מקבילים, אז נחמד לראות סדרה על תאוריה כזאת... בכל מקרה, לדעתי הצנועה ,הדרדרות הסדרה החלה לאחר עזיבת הפרופסור (המטורף....) מקסימיליאן ארטורו, הוא הדמות האהובה עלי בסדרה.. (Indi, why is the floor moving??) נכון שהעונה הראשונה עם מאגי בקט הייתה סבירה, אבל עדיין, לא היו את אותן העקיצות הסרקסטיות.... עכשיו (שרק רמברנט נשאר) הסדרה די מעצבנת, אבל כמו כל מכור, עדיין רואה אותה (היה לא מזמן פרק עם גרבלדי מבאבילון 5) אם תלחצו על הלינק, תגיעו לעטיפה של ספר (שדומה מאוד לפתיחה של התוכנית) שמדבר על כל מני תאוריות , בינהם גם עולמות מקביליים...

sweet pea faery

New member
לדעתי

אני חושבת שכשקווין וקולין יצאו מהסדרה אז תחילה ההדרדרות בסדרה אבל אני אהבתי את הסדרה בכל אופן שהוא כי אני כל כך אוהבת את הסדרה שאני לא יכולה להפסיד פרק וכשזה קורה אז.... נ.ב - אהבתי מאוד את הסדרה גם אחרי שקווין וקולין עזבו אבל קצת התאכזבתי כי אני אהבתי את קולין ובמיוחד את קווין. חוץ מזה כבר חשבתי על משהו הרבה שנים והשם של הסדרה ממש אבל ממש לא מתאים כי הם לא גולשים בזמן הם גולשים בין ממדים .... סוף כל סוף יש לי עם מי לדבר על הסדרה

sweet pea faery

New member
יש לי שאלה

אתם יכולים בבקשה להציע לי כל מיני אתרים על סליידרס כי אני אישית חיפשתי הרבה ומצאתי רק כמה אתרים

למעלה