שלום,אני חדשה פה.

SupeRonit

New member
שלום,אני חדשה פה.

הגעתי מהפורום של "היפים והאמיצים". יש פה מישהו שמוכן להכניס אותי לעניינים?

python 4

New member
ברוכה הבאה!

ואני מוכן להכניס אותך לעניינים. אם כן, זהו פורום לאנשים צעירים וחסרי מנוח. אני למשל מחסרי המנוח, אבל יש פה גם צעירים עייפים. אז אל תיבהלי! כמו כן הפורום הזה יותר ער מאיילון בשעות העומס. מכיוון ו- 15 הודעות חדשות דוחקות הודעות ישנות לעמוד הבא, בכל יום כדאי שתבדקי כמה דפים אחורה כדי לוודא שאין שם משהו חדש. שלא כמו בפורום "היפים והאמיצים" כאן אין עלינו אחראי ולכן את יכולה לפתוח כמה שרשורים שבא לך ולדבר גם על נושאים off-topic בלי לשים את האייקון המעצבן. יופי שבאת! עכשיו אנחנו 4.

Charmed24

New member
ברוכה הבאה מותק ../images/Emo140.gif

את צופה בצח"מ באופן קבוע
כמה זמן את כבר רואה את הסדרה
אני צופה בצח"מ כבר 11 וחצי שנים
אגב, ראיתי בכרטיסישי שלך שאת אוהבת אתרים של סבוניות, אז אני ממליץ לך לבקר באתר של שחר - סיפורי ג'נואה סיטי

SupeRonit

New member
בושה וכלימה לי

אני לא עוקבת אחר הסדרה מכיוון שאין לי כבלים.התחלתי לראות אותה לפני 3 שנים (בערך-הזמן עובר כל כך מהר שקשה לי לעקוב) עם שכנה שלי שרואה אותה "מאה שנה" - היא הכניסה אותי לעניינים והתחלתי לעקוב = "התנחלתי" אצלה וראינו ביחד..עם הזמן התרפרפה אצלה הצפייה,ולי לא הייתה ברירה אלא להתעדכן בעיתונים ו / או לראות ביום שישי (את השישה פרקים ברצף).. הפסקתי לראות לחלוטין לפני מספר חודשים (תגידו לי אתם בדיוק לפני כמה חודשים-כשקתרין הגיעה ל"בית ההמולסים").ניסתי לחזור ולראות ואני לא מבינה כלום!!! (האימרה שואמרים שאפשר לא לראות את הסדרות האלו כמה חודשים ולהבין הכל כשחוזרים לראות אותה ממש לא נכונה).אני יודעת בכלליות את הקווי עלילה,אבל עלילות ספציפיות אני ממש לא מבינה. ואם זיכרוני אינו מטעה אותי התחלתי לראות קצת לפני החתונה שלי ניק ושרון...לפני כמה זמן זה היה ?? וואו.אם כבר אני פה...מישהו יכול לעדכן אותי בנושאים הבאים: א. מה נסגר עם ההשלטות על ג'יק ובראד על החברה של ויקטור? ב. איך ויקטור ברח מהחוטף שלו? ג.מה נסגר עם טוני ומייגן? ד.ביילי?ג'ייל?ג'ון?-איפה הם עומדים?? ה.הכי חשוב:משפחת ניומן הצעירה:ניק,שרון,קייסי,ונוח.......מי זכה במשמורת?ומה קורה עם המשפחה עכשיו? תציפו אותי במידע שאני אכנס לעניינים (מאז שקתרין ב"בית הומלסים") - אני ח-י-י-ב-ת להיכנס לעניינים !!!

Charmed24

New member
../images/Emo101.gif תשובות:

א. ג'ק ובראד השתלטו על החברה בהצלחה, וויקטור נאלץ לפנות את תפקיד המנכ"ל, אלא שבעסקה סיבובית בין ויקטור לג'ק, הוסכם שג'ק יפנה את מקומו אם ויקטור ימכור לו את ז'בו. בימים אלה מנסים ג'ק ואשלי לגייס את הכסף הנדרש לקניית ז'בו. בראד לעומת זאת, הסכים לפנות את מקומו, לאחר שויקטור מינה אותו ליד ימינו בחברה.
ב. ויקטור והחוטף נאבקו בהרים, ובסופו של דבר החוטף נפל מצוק אל מותו.
ג. טוני ומייגן נתפסו ע"י המשטרה כשנהגו באותו גנוב. וטוני עזב את מייגן כי הוא לא טוב מספיק בשבילה. בסופו של דבר טוני שכנע את התובע המחוזי לבטל את ההאשמות נגדם. מייגן מצידה, הצליחה לשכנע את טוני שהוא כן מספיק טוב בשבילה, ועכשיו הכל נופת צופים לזוג הצעיר.
ד. בילי בא להעביר את הקיץ אצל ג'יל. הם לא הסתדרו והתכסחו כל הזמן, ובילי הסתבך בצרות שונות ומשונות, כשהאחרונה בניהן הייתה שערך מסיבת אלכוהול לכל החבר'ה והמשטרה הגיעה ועצרה את כולם. ג'ון חוזר ממש בימים אלה לג'נואה סיטי, ובילי רק מחכה לרגע שהוא יעזוב את ג'יל ויחזור לגור עם ג'ון.
ה. האמת שאליס זכתה במשפט המשמורת, אבל רגע לפני ההכרזה על פסק הדין, אליס פנתה לשופטת והודיעה לה שהיא מוותרת על המשמורת, משום שהבינה ששרון וניק יהיו הורים הרבה יותר טובים לקאסי ממנה. ניק ושרון עסוקים עכשיו בעניין חדש: הם קנו יחד את בית הקפה שבו הכירו 'קרימסון לייט' ומתחילים לנהל אותו.

Charmed24

New member
../images/Emo101.gif המשך:

ו. כריסטין עברה משבר קטן בעקבות נסיונותיה הכושלים והחוזרים להיכנס להריון, ועזבה את העיר לחודשיים כדי לקחת פסק זמן.
ז. נינה וברט המאמן נפרדו לאחרונה, לאחר שברט הציע לעבור לגור יחד, ונינה סירבה, משום שלא הרגישה שהוא הבחור בשבילה.

Dawn12

New member
וולקאם! ../images/Emo24.gif

דיברנו קצת במסרים, וגם אני נמצא בפורום "היפים" כך שאני שמח לראות שהצטרפת לפורום. כפי שאת רואה, אנחנו בינתיים קהילה קטנה, חמימה, ומזמינה, אבל לדעתי עם הזמן זה ישתנה. התאקלמות מהירה!

SupeRonit

New member
ביררתי את העניין

החתונה הייתה ב1994 כך שאני רואה את זה 4 שנים (הפרקים של היום הם משנת 98,לא?)בכל מקרה אני כבר לר רואה את זה ממש כך גם אם זה מ99 זה לא נחשב

SupeRonit

New member
באתר של צ"חמ כתוב שני דברים סותרים

בפרטים של שרון כתוב שהם התחתנו ב-94 ובפרטים של ניק ב-96....מה נכון?

למעלה