שלום אני חדשה פה...

orlandoB

New member
שלום אני חדשה פה...

אני חדשה פה, והפורום נראה כיפי ובדיוק מה שאני מחפשת...
טיפה על עצמי- אני תולעת ספרים מאז שאני זוכרת את עצמי (טוב אני רק בת 13 וקצת...),
אוהבת לכתוב שירים, ו... טוב- תחומי העיניין שלי לא מגוונים ביותר... לכתוב ולקרוא ולהיות במחשב...
רציתי לבקש המלצות על ספר ארוך, ממש ארוך, כי אני מתבאסת מספרים קצרים. אני אוהבת ספרים רומנטיים אבל לא קיטשיים,
אני אוהבת ספרי פנטזיה,
ואני אוהבת עלילה לא צפויה.
אהה כן- אני קוראת יותר מהר משאפשר לדמיין אז...
ספר ממש ממש ארוך, משהו שייקח כמה ימים...

dawn35

New member
ספר ארוך

אז 540 עמודים גדולים זה מספק??? הספר הוא קוו ואדיס-הנריק סנקביץ' חזרתי עכשיו מהספריה ונערה בגילך החזירה את הספר הכבד הזה (גם הכריכה קשה) והמליצה עליו-ואני מעבירה הלאה-תהני!

Rivendell

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש לי משהו שיכול מאוד להתאים לך. שלושה בעצם
. רומן היסטורי, ספר מד"ב חברתי על ימי הביניים, וספר על החוויות שלפני מוות. משהו מזה נשמע לך? שלושתם מקסימים.

sagiberg

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה

אני ממליצה בחום על הספר שוגון ( המקור באנגלית). קראתי כשהייתי בגילך ונהניתי מאוד. יש בו רומנטיקה, מתח, הסטוריה....הכל במידה ומרתק ביותר.

orlandoB

New member
מממ...

נראה קשה לבחור... חוויות שלפני המוות לא נראה לי. נשמע מדכא (חחח עם הספר שאני קוראת עכשיו, איך אני פוסלת את המדכאים?) אבל הרומן ההיסטורי והמד"ב על ימי הביניים נשמע מעניין. מה השמות, ואם אפשר גם מחברים. דר אגב- מישהו הזכיר כמה פעמים את הספר ג'ונו וג'ולייט. חיפשתי בספרייה האזורית והספרניות אפילו לא ידעו על מה אני מדברת... אפשר קצת פרטים? נ"ב- אני קוראת כרגע את "הלוחש לסוסים", ועדיין לא סיימתי (התחלתי לפני שעה וחצי בערך...), אבל עד עכשיו הוא ממש יפה. כן, ומדכא...

Rivendell

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

הרומן ההיסטוריה נקרא "האפיפיורית יוהנה", וזה סיפור היסטוריה שכנראה התרחש באמת על בחורה שרצתה ללמוד בתקופה בה לנשים אסור היה בכלל לחלום על זה, והתחזתה לגבר. יש שם גם סיפור אהבה, ונראה לי שזה ממש יתאים לך. המחברת היא דונה וולפולק קרוס. הספר השני נקרא "ספר יום הדין" והוא של סופרת נפלאה בשם קוני ויליס. זה על סטודנטית להיסטוריה שחוזרת לימי הביניים. גם העלילה וגם הכתיבה נהדרים, והספר הזה הוא תענוג צרוף.

למעלה