שלום, אני חדשה פה...

Insomniac32

New member
שלום, אני חדשה פה...

אני בת 13. [יאפ. קטנה. נו אז מה?] ההורים שלי שניהם מאסטרים ברייקי ועקב זה לימדו אותי רייקי כשהייתי בת 4 בערך. וזהו.

MikeY fReAk

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

אני אודליה, גם, בת 13. אמא שלי יש לה רייקי 1 ולאבא יש 2:) ולי יש 1:| אבל...בגיל 4?!?
מגניב..

280388

New member
למה אתם צוחקים

לתינוקות (ולילדים קטנים) יש רמת אנרגתיות מאד גבוהה, ותינוקות (ילדים קצת פחות) קולטים את כל מה שהם רואים כמו שזה ולא מעבדים במח, אז אם הם יראו מישהו עושה ריי-קי וילדים מגיל 3-5 כבר יכולים לעבור קורס ריי-קי מאחר והם כבר מוחנים פיזית למדיטאציה הדינארמית.... אגב אני בריי-קי 2 (עברתי קורס שני בחופשת פסח).

Anabel74

New member
אם צחוק - אז רק משמחה!

על שיש לנושא מודעות רבה יותר ועל שהרייקי מגיע גם לצעירים - עד צעירים מאוד!! לדעתי זה נפלא!!

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום!

קטנה אבל גדולה! נפלא לראות צעירים שמתעסקים ברייקי. איך היה ללמוד רייקי בגיל כל כך מוקדם ? איך הרייקי משפיע על החיים שלך? את מתרגלת באופן קבוע?

Insomniac32

New member
...

לפי הספורים של ההורים אני בקשתי מגיל 3 וחצי שילמדו אותי רייקי, הייתי מאוד עקשנית ובגלל זה לימדו אותי. אני לא זוכרת ממש את התהליך, אבל אני זוכרת שזה עבד תמיד וידעתי איך לעשות את זה ומה ואיך עושים. יש לי מן כשרון לדפוק חלקי גוף לעיתים קרובות..
אז...הו כן, מתרגלת רייקי לעיתים קרובות. ותודה

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה...אני אופיר

אני בת 13 ושבוע וחצי (קורה שלפעמים סופרים לא?!) ו..אמממ....למדתי רייקי בכיתה ג' (אני עכשיו בכיתה ז'..) ו...זה נראה מזמן..אבל זה לא...בסך הכל לפני ארבע שנים...אוף..ביאסתי את עצמי..לא נורא! אני רק רוצה להגיד לך ברוכה הבאה ולהזהיר אותך נפשית...אני מאוד אבל מאוד מחורפנת...תיזהרי לא להידבק..(עוד התקף חירפון..מה לעשות?) :)

Insomniac32

New member
ממ..נעים מאוד.

גם אני כיתה ז', למדתי רייקי ממש מזמן [גיל 4] . ורייקי עוזר לי הרבה. ואני מאוד מצטערת, אבל אני די לא שפויה, ככה אם מסתכלים על זה מנקודת מבט של כל בנאדם בחטיבה שלי, אבל אני [אירוניה?. נופ.] קוראת לאנשים כמוני שפויים. זאת אומרת יש רק עוד ילדה אחת שפויה בכל החטיבה שלי. אז אין מה לדאוג.

ofirush 14

New member
חחחח גם אני בדרך כלל קוראת

לאנשים כמוני שפויים...ואין כאלה הרבה בשכבה שלנו..אלה רק אני ושלוש חברות שלי..כל השאר ארסים מטומטים ופקצ"ות מפגרות!!!!!!!!!!!

Insomniac32

New member
כן, ככה זה...

אפשר לצחוק עליהם ואין להם מספיק אינטלגנציה להבין על מה מדברים. חח הם כמו קופים...או...עכברושים..

למעלה